Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance vergunningverleners (zzp)

Posted Oct 21, 2022
Project ID: YIS 9122486
Location
Assen , Drenthe
Duration
6 maanden
(Nov 1, 2022 - May 1, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Oct 26, 2022 12:00 PM

Start: 01.01.2023

Duur: 1 jaar

Uren: 32-36 uur per week (inoverleg)

Schaal: 9 / 10 (afhankelijk van de ervaring die iemand meebrengt)

Richttarief (medior/senior €65,25 / €72,50

 

Voor de gemeente Assen zijn wij op zoek naar een Vergunningverlener WABO/Omgevingswet: medior/senior. Bij voorkeur een kandidaat met ervaring om ook de zwaardere dossiers op te pakken. 

Het takenpakket op hoofdlijnen: Vergunningverlening WABO

medior/senior medewerkers vergunningverlening

Je gaat werken in het team Bouwen Wonen en Ondernemen. Het team kent een front office en een back office. In de front office worden de baliegesprekken gevoerd, telefoon en mail afgehandeld. De vooroverleggen en kleine bouwaanvragen worden hier ook afgehandeld. In de back office worden de zwaardere vergunningen behandeld.

Wij zoeken ondersteuning voor alle type werkzaamheden. Tot je takenpakket behoren o.a. het afhandelen van bouwaanvragen, het behandelen van vooroverleggen, het klantcontact. Daarnaast ben je vliegende keep voor het hele team. Je vindt het leuk te werken aan kwaliteitsverbetering (slimmer en sneller werken, planmatig, meer klantgericht) en bent goed op de hoogte van ontwikkelingen in het werkveld.

Wat breng je mee aan kennis, gedrag en vaardigheden?

·        Een afgeronde technische, juridische of ruimtelijke ordening opleiding op HBO werk- en denkniveau.

·        Beschik je over ABW 1 en 2, dan is dat een pre.

·        Je hebt kennis van de nieuwe systematiek van de Omgevingswet, aanverwante Regelingen / AMVB’s, alsmede van de Wet Kwaliteitsborging

·        Je hebt werkervaring als medewerker vergunningen bij een gemeentelijke organisatie.

·        Je kunt bestemmingsplannen interpreteren.

·        Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

·        Je hebt feeling met computerprogramma’s; ervaring met KEY2vergunningen is een pre. Daarnaast heb je ervaring met zaakgerichte systemen.

·        Je hebt een politieke antenne en weet hier integer mee om te gaan. Je bent zorgvuldig en beschikt over een zuiver taalgevoel. Je bent van nature een teamspeler, communiceert goed en bent sociaal vaardig.

·        Je bent in staat collega’s mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen en een andere manier van werken, je hebt overtuigingskracht en mensenkennis, en voelt goed aan waar onze uitdagingen liggen.

Similar projects

+ Search all projects