Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance vergunningverlener WABO (zzp)

Posted Oct 17, 2022
Project ID: YIS 9122203
Location
Budel , Noord-Brabant
Duration
2 maanden
(Oct 31, 2022 - Dec 31, 2022)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Oct 24, 2022 10:00 AM

Functie schaal: 10

Senioriteits niveau: senior

Startdatum: zsm

Einddatum: 31-12-2022

Werklocatie: Capucijnerplein Budel, Nederland

Aantal uren per week: 32

Aantal dagen per week: 4

Tarief: indicatief 80-85 euro

 

 

Als vergunningverlener Wabo zorg je voor een correcte afhandeling van enkel- en meervoudige aanvragen om omgevingsvergunningen. Als vergunningverlener heb je een coördinerende rol. 

Je toetst aanvragen voor een omgevingsvergunning onder andere aan de Wabo, het bestemmingsplan en het Bouwbesluit en wint daarnaast adviezen in van in- en externe ketenpartners om de aanvraag op alle aspecten te kunnen beoordelen. Daarbij houd je de planning en voortgang van de aanvraag nauwlettend in de gaten.

Je vindt het leuk om oplossingsgericht mee te denken met de klant, zonder hierbij de efficiëntie uit het oog te verliezen. Je communiceert helder en doelgericht en hebt oog voor de plaatselijke politiek.

Daarnaast toets je of bouwwerken vergunningsvrij gebouwd kunnen worden en beantwoord je algemene vragen van inwoners en bedrijven op het gebied van bouw en de regels rondom bestemmingsplannen.

 

Jij neemt mee: 

Voor deze opdracht zoeken we liefst een bouwkundige, een senior, die zelfstandig bouwbesluit en omgevingswet kan toetsen, en aan bestemmigsplan kan toetsen. Een ABW certificaat is mooi, ervaring vinden we belangrijker.

Similar projects

+ Search all projects