Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance vergunningverlener evenementen (zzp)

Posted Aug 31, 2023
Project ID: YIS 9138878
Location
Weert, Hybrid
Timeline:
4 months
Starts: Oct 16, 2023
Ends: Feb 29, 2024
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
58 - 73.5 €/hr
Application Deadline: Sep 7, 2023 2:00 PM

Startdatum: 16-10-2023

Einddatum: 29-02-2023

Uren per week: 24

Functieschaal: 8

Tarief: indicatie €57-73,50 (afhankelijk ervaring)

Geschikte kandidaten worden direct voorgesteld

We zoeken een vergunningverlener met ervaring voor het verlenen van de zwaardere vergunningen in de b categorieMaak kennis met het team APV/Bijzondere wetten:


Samen met ruim 400 collega’s werk jij in een dynamische omgeving, waarbij persoonlijke groei en samenwerking over de grenzen heen gestimuleerd wordt.

 

Wij zijn het cluster APV/Bijzondere wetten, een van de clusters van het team Vergunningen, van de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH). Wij zijn een hecht en betrokken cluster dat altijd voor elkaar klaarstaat. Dagelijks worden we uitgedaagd om, samen met ondernemers en initiatiefnemers, zaken die Weert een levendige stad maakt, mogelijk te maken. 

 


Werken als Vergunningverlener APV/Bijzondere wetten:


Je behandelt vergunning aanvragen, ontheffingen en meldingen op het taakgebied APV en Bijzondere Wetten, waaronder evenementen, drank en horeca, standplaatsen, stoken vuur etc. Taakaccent bij deze functie ligt bij de Alcoholwet, horeca en de exploitatievergunning APV. De aanvragen toets je aan de relevante wet- en regelgeving. Daarnaast begeleid je aanvragers om te komen tot een behandelbare aanvraag. Je stemt de aanvraag af met interne en externe adviseurs, beoordeelt de adviezen en stelt vervolgens een beschikking op. Daarbij zorg je ook voor politiek bestuurlijke afstemming.  Jouw kwaliteiten:


  • Jij werkt zelfstandig, maar bent tevens een teamspeler die beschikt over goede communicatieve – en adviesvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

  • Jij bent een persoon met een groot inlevingsvermogen en hebt gevoel voor het werken in een politiek bestuurlijke omgeving.

  • Jij beheerst je werkvoorraad, stelt prioriteiten en weet om te gaan met (politieke) druk en deadlines.

  • Jij bent flexibel, onderzoekend, accuraat en stressbestendig.

  • Jij kunt snel schakelen, bent analytisch scherp en makkelijk benaderbaar.  

 

Jouw achtergrond:


  • Minimaal MBO, bij voorkeur HBO werk- en denkniveau.

  • Affiniteit met wet- en regelgeving in het bestuursrecht.

  • Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van APV en Bijzondere wetten en kunt deze toepassen in het werk.

Similar projects

+ Search all projects