Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance vergunningverlener evenementen (zzp)

Geplaatst 13 jul. 2022
Project ID: YIS 9117861
Plaats
Weert, Limburg
Uren
24 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 25 jul. 2022
Einde: 1 dec. 2022
Tarief
55 - 65 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 19 jul. 2022 12:00

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 1-12-2022

Uren per week: 24-32 uur 

Tarief: indicatie €55- €65 (afhankelijk ervaring)

Geschikte kandidaten worden direct voorgesteld, dus de vacature kan eerder worden gesloten.

 

 

Als Vergunningverlener Evenementen behandel je aanvragen die binnenkomen vanaf het moment van indienen tot en met de vergunningverlening of -wijziging. 

Jij als Vergunningverlener bent praktisch ingesteld en kijkt naar mogelijkheden. Jij bent scherp en weet dat elk plan een andere aanpak vereist. Met jouw communicatieve vaardigheden houd je contact met de aanvrager en voert met hen het vooroverleg. 

Het gaat in hoofdzaak om a- evenementen en een enkel b- evenement

 

Je behandelt een vergunningsaanvraag van a tot z en toets de aanvraag met behulp van specialistische kennis aan de regel- en wetgeving. 

Met jouw zelfvertrouwen en lef ga jij zelfstandig te werk, maar tegelijkertijd weet je wanneer het verstandig is om collegiaal te overleggen. Als een echte speurder heb jij oog voor detail en doe jij nauwkeurig jouw research. 

Jij bent je namelijk als geen ander ervan bewust dat een plan absoluut geen gevaar mag opleveren voor de bewoners, gebruikers en de omgeving.

 

Jij brengt mee: 

  • HBO diploma op juridisch gebied,
  • Kennis van relevante wetgeving.
  • Vacature kan door een trainee worden vervuld, mits deze zelfstandig aan de slag kan. Dit vanwege de beperkte begeleiding die voorhanden is.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten