Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance vergunningverlener bouw / casemanager WABO en/of apv (zzp)

Geplaatst 5 nov. 2021
Project ID: YIS 9103882
Plaats
Boxtel
Uren
72 uur/week
Periode
9 maanden
Start: 21 mrt. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
0 - 65 €/uur

Sollicitatie deadline: 18-03-2022 16:00 uur (verlengde deadline)

Startdatum inzet: zo snel mogelijk

Einddatum inzet: 31-12-2022

 

Voor MijnGemeenteDichtbij zoeken we naar een ervaren vergunningverlener om het team Vergunningverlening te versterken. Als vergunningverlener ben je in staat de meest voorkomende vergunningaanvragen te beoordelen en te behandelen. Daarbij communiceer je op een zakelijke en dienstverlenende wijze naar aanvragers en ben je in staat om regie op het proces te voeren. 

 

De werkzaamheden die je zult verrichten zijn:

  • Je toetst en beoordeelt verzoeken en aanvragen omgevingsvergunning op het terrein van Wabo en APV aan de hand van beleid, wet- en regelgeving;
  • Je levert een bijdrage aan het behandelen van bezwaarschriften;
  • Je overlegt met aanvragers, architecten, collega's en soms met het bestuur;
  • Je stelt de beschikking op, eventueel in overleg met een juridisch medewerker;
  • Je bewaakt de procedures en zorgt ervoor dat de aanvragen omgevingsvergunning binnen de geldende termijnen zijn afgehandeld.

 

 

Functie-vereisten:

  • HBO met passende achtergrond; ABW-1 of AWB-2 zou fijn zijn, echter relevante werkervaring, aantoonbaar op het CV, vinden we belangrijker. 
  • De vergunningverlener moet in principe zoveel mogelijk zelfstandig kunnen werken.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten