Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance vergunningverlener APV (horeca & evenementen)

Geplaatst 21 sep. 2021
Project ID: YIS 9101605
Plaats
Barendrecht
Uren
28 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 15 okt. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
Onbekend

Solicitatie deadline: 28-9 10:00

Startdatum (gewenst)?  zsm 

Startdatum (uiterlijk)? 1 november 

Einddatum? 31-12-2021

Optie tot verlenging? Ja 

Min/max aantal uur per week? 24/32 uur   

Vaste werkdagen gewenst/vereist? Evt vrijdag 

Mogelijkheid tot thuiswerken? Ja

 

Minimaal aantal recente en relevante jaren werkervaring? 0 – 3 jaar.

Kunnen gemeenten ook samengaan met behoud van hun zelfstandigheid? Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk leveren het bewijs. Als BAR-gemeenten hebben we sinds 2014 onze ambtelijke organisaties gebundeld. De bedrijfsvoering is geïntegreerd, de autonomie per gemeente is gehandhaafd. In de praktijk is het een ideaal model om inwoners van de drie plaatsen optimaal van dienst te zijn. Dat vraagt een groot vertrouwen in elkaar. Dat vraagt ook ruimte voor diversiteit. En dat vraagt vooral om gezamenlijk aanpakken van vraagstukken. Precies de factoren die het werken bij de BAR-gemeenten nét wat inspirerender maken dan elders.

De BAR-organisatie werkt voor de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Drie zelfstandige gemeenten, één moderne uitvoeringsorganisatie. Werken in een groot gebied met veel bedrijvigheid, 117.000 inwoners en drie gemeentebesturen: uniek en uitdagend.

 

Binnen de BAR-organisatie werkt het domein Veiligheid aan een veilige woon- en leefomgeving voor onze inwoners. Dit doen we met inwoners, ondernemers en veiligheidspartners. Binnen het domein Veiligheid is de afdeling Openbare Orde, APV & BOA's in het team APV & bijzondere wetten op zoek naar een:

 

Vergunningverlener APV (horeca en evenementen)

(24-32 uur per week)

 

Wat ga je doen?

 

In deze functie ga je aanvragen behandelen en coördineren op het gebied van de Algemene Plaatselijke Verordeningen (evenementen, horeca-exploitatie) en bijzondere wetten (bv. Drank- en Horecawet, Winkeltijdenwet, Zondagswet). Dit kunnen meervoudige of complexe aanvragen zijn.

 

Een vergunningverlener bij een gemeente – in ons geval zelfs drie gemeenten – komt voor juridische- en veiligheidsrisico vraagstukken te staan. Om een goede analyse te kunnen maken leg je verbinding met interne en externe adviseurs. Hierbij kan je denken aan evenementencoördinatoren, verkeersdeskundigen, juristen en constructeurs, brandweer of politie. Na de analyse breng je - waar nodig - een integraal advies uit richting management en bestuur over de behandeling en afhandeling van de aanvraag of melding. Ook de aanvrager en alle betrokkenen worden geïnformeerd. Uiteindelijk stel je de beschikking op met de daarbij behorende rapportages, beoordelingen en alle overige correspondentie.

 

Ook kan je vanuit je vakinhoudelijke kennis en talenten binnen de afdeling betrokken worden bij projecten om het werk verder te optimaliseren.

 

Wat vragen wij van je?

 

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt kennis van de APV. 

 

Wij vinden het belangrijk dat je stressbestendig bent en in staat bent om zelfstandig en resultaatgericht te kunnen werken. Daarbij staan zorgvuldig en secuur werken bij jou hoog in het vaandel. 

 

Ook ben je creatief en oplossingsgericht. Je hebt daarbij het lef om van de gebaande paden af te wijken en over bestaande structuren heen te kijken. 

 

Verder beschik je over zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. 

 

Tot slot beschikt je over een proactieve houding en ben je dienstverlenend, één van de kernwaarden in onze organisatie.  

 

Vacature

 

Must haves (knockouts)?

·        Kennis van de regels APV op het gebied van evenementen en horeca;

·        Resultaatgericht, leergiering, stressbestendig en initiatiefrijk.

 Pre's?

·        Kennis van gemeentelijke organisatie.

 

 

 

 

 

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten