Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance vergunningverlener (zzp)

Geplaatst 25 okt. 2022
Project ID: YIS 9122493
Plaats
Vught, Noord-Brabant
Uren
16 uur/week
Periode
9 maanden
Start: 1 jan. 2023
Einde: 1 okt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 1 nov. 2022 10:00

Functie schaal: 10

Startdatum: 01-01-2023

Einddatum: 01-10-2023

Werklocatie: Secretaris v. Rooijstraat 1 5261EP VUGHT, Nederland

Aantal uren per week: 16

Aantal dagen per week: 2, waarvan graag grotendeels op kantoor

Richtlijntarief: 73.5 euro per uur, je bent vrij aan te bieden tegen een tarief passend bij de kennis en ervaring.

 

We zoeken een vergunningverlener die bezwaar- en beroepszaken kan oppakken, de zwaardere dossiers en ondersteuning kan bieden bij vraagstukken.

 

Wat ga je doen?

Als medewerker vergunningen WABO werk je bij de afdeling Dienstverlening. Je maakt deel uit van het team Vergunningen en Veiligheid, een dynamische omgeving waarin je nauw samenwerkt met je collega’s van ruimtelijke ordening.

 

Als medewerker vergunningen WABO weet jij alles over het verlenen van vergunningen, en maak jij dus een grote impact in de gebouwde omgeving. In deze functie ben je, samen met de initiatiefnemer, van begin tot eindverantwoordelijk voor de binnenkomende aanvraag voor een vergunning. 

Je toetst de aanvragen aan de hand van bouwtechnische regelgeving en zorgt voor een integrale afstemming met alle betrokken partijen. Met jouw communicatieve vaardigheden onderhoud je goed contact met onze inwoners, ondernemers, collega’s, bestuur en externe partners.

 

Voor alle partners ben jij het eerste aanspreekpunt voor jouw dossiers. Omdat jij precies weet wat er speelt, kun je inhoudelijke input leveren voor overleggen en zorg je dat je binnen de termijnen tot een goed besluit weet te komen. 

Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor een juiste afhandeling, dat maakt jouw functie als medewerker vergunningen in Vught zo divers. We zijn zoeken iemand die de complexe aanvragen kan behandelen, junior collega’s kan ondersteunen/opleiden en bezwaar- en beroepszaken zelfstandig kan afhandelen.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante HBO-opleiding. Een bouwkundige en/of juridische achtergrond is een pré. 
  • Je bent flexibel, klantgericht en communicatief vaardig. 
  • Je weet van aanpakken en kunt goed samenwerken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten