Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance vastgoedbeheerder (zzp)

Geplaatst 14 sep. 2022
Project ID: YIS 9120476
Plaats
Gennep, Limburg
Uren
32 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 26 sep. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
68 - 78 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 20 sep. 2022 14:00

Startdatum: zsm

Einddatum: 31-12-2022

Aantal uur per week: 32 uur (dagen en tijden is in overleg)

Tariefindicatie: € 78 (Een hoger tarief is bespreekbaar, mits dat in lijn is met de kwaliteit van je cv) 

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Als vastgoedbeheerder treed je op als eigenaar van de gemeentelijke vastgoedportefeuille. De portefeuille bestaat uit 30 accommodaties en complexen, bestaande uit onderwijs, cultuur, sport, eigen huisvesting en bedrijfsmatig vastgoed.

 

Je vult de eigenaarsrol in van het gemeentelijk vastgoed en bent hierbij verantwoordelijk voor het technisch, administratief, financieel en juridisch beheer van de vastgoedportefeuille.

 

Je organiseert het technisch beheer en onderhoud van alle gemeentelijk vastgoed en coördineert als projectleider eventuele verbouwingen en groot onderhoud. Hiervoor stel je meerjarenonderhoudsplanningen op die je afstemt op de verduurzamingsopgave voor het vastgoed. In sommige gevallen doe je dit in samenspraak met de gebruiker van het vastgoed.

 

Voor de huurders en gebruikers ben je het eerste aanspreekpunt voor alle technische aangelegenheden van het gemeentelijk vastgoed, waaronder onderhoudscontractbeheer, contacten met (potentiële) huurders en gebruikers en het beheren van huur-, verhuur- en bruikleenovereenkomsten.

 

Zie jij het zitten de sportvelden, het zwembad, het gemeentekantoor, onze scholen en multifunctionele accommodaties naar de toekomst te leiden? Dan zoeken wij jou!

 

Functievereisten:

Je bent communicatief vaardig en geduldig in de omgang met andere mensen.Omdat je veel werk door elkaar hebt lopen is een stressbestendige instelling van belang. Je bent creatief als het gaat om oplossingen bedenken voor knelpunten.Wat je in elk geval meebrengt:

  • een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau, liefst op het gebied van bouwkunde of werktuigbouwkunde;
  • enige werkervaring in een vergelijkbare rol is een sterke pré;

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten