Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance vastgoedbeheerder (zzp)

Posted Jun 28, 2022
Project ID: YIS 9117052
Location
Albrandswaard , Zuid-Holland
Duration
11 maanden , 4 weken
(Aug 1, 2022 - Aug 1, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jul 4, 2022 12:00 PM

Startdatum inzet zsm/ uiterlijk 1-8-2022

Einddatum inzet 1-8-2023

Uren: 20-36 per week.

Mogelijkheid tot thuiswerken? Ja.

Tariefstelling  Schaal  9

 

 

Dat inwoners van de BAR-gemeenten plezierig en veilig kunnen sporten, studeren of naar een voorstelling gaan is mede de verdienste van jou, als Vastgoedbeheerder. En nog even afgezien van de voldoening dat je ‘iets’ doet voor de maatschappij: reken op een functie met een ongekende diversiteit. 

Alleen al in objecten, door het grote aantal en de diversiteit. Je krijgt met heel veel aspecten van het planmatig onderhoud en beheer te maken. Als je ergens je horizon kunt verbreden is het wel in deze rol.

 

Jij bent het die onze maatschappelijke vastgoedportefeuille in topconditie houdt, inclusief onze eigen huisvesting. 

Een belangrijke basis daarvoor is de MJOP, de meerjarenonderhoudsplanning conform de NEN 2767-methodiek. Met jouw technische en bouwkundige expertise kun je een goede inschatting maken van wat nodig is. Ook neem je zelf het initiatief om onderzoek te laten doen of haal je je input bij andere bronnen vandaan. 

Regelmatig ga je zelf op pad voor een visuele inspectie van een object in een van de drie gemeenten.

Jouw technische input, gecombineerd met de eisen van anderen, vertaal je in de juiste technische documenten en ontwerpen. Ook coördineer je de uitvoering. Dat doe je met een integrale blik: je ziet onderhoud in breder perspectief en denkt slim na om werken te combineren. Is het onderhoud gedaan, dan is het aan jou om de kwaliteit te beoordelen.

 

Het klinkt alsof je een heel gestructureerde functie hebt, maar elke dag is een verrassing. Je moet over veel zaken kunnen meepraten. Installatietechniek bijvoorbeeld, ook al werk je samen met twee beheerders die klimaat- en elektrotechnische installaties in hun portefeuille hebben. Je bent alert op de implementatie van duurzame maatregelen. Je weet het een en ander van het Bouwbesluit. En je planning kan er ook ineens heel anders uitzien door een plotselinge lekkage of een ander voorval.

 

Nog meer? Ja, je bent binnen de BAR-organisatie ook verantwoordelijk voor gegevens- en logboekbeheer, contractonderhoud, algemene administratieve ondersteuning en het vastgoedinformatiebeheer. Collega’s, deskundigen en klanten vragen het eerst naar jou als het over beheer gaat, dus je hebt ook veel interne en externe contacten.

                .

 

Minimaal aantal recente en relevante jaren werkervaring? 5 jaar werkervaring

 

Must haves

-       HBO opleiding in de technische richting

-       Vastgoedonderhoud ervaring zou mooi zijn

-       O’prognose en MJOP

 

Pre's?

·      WO werk- en denkniveau

 

Similar projects

+ Search all projects