Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance uitvoeringscoördinator (zzp)

Posted Sep 20, 2022
Project ID: YIS 9121041
Location
Almere , Flevoland
Duration
6 maanden
(Oct 10, 2022 - Mar 31, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
75 - 85 €/hr
Application Deadline: Oct 4, 2022 2:00 PM

Startdatum: zo snel mogelijk

Duur opdracht: 6 maanden

Aantal uren week: 36

Inschaling: gemeente cao 10a

max uurtarief: € 85

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

“Voor de team gebieden zijn we op zoek naar een gedreven en gemotiveerde ervaringsdeskundige op het vakgebied van de openbare ruimte. Herken jij jezelf in de eigenschappen, gedreven, coördinerend, verbindend en omgevingssensitief?  Ben je een uitstekende sparringpartner. Dan is deze opdracht je op je lijf geschreven en kom je in een superleuk team terecht met collega’s die houden van onze stad en haar bewoners, van de openbare ruimte en van Stadsruimte!”.

Als Uitvoeringscoördinator val je onder Team Gebieden, de kerntaak van dit team is de zorg van het beheer en doorontwikkeling en vernieuwing van de openbare ruimte in de stad. Het team is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud in de stad. Dit gaat in gezamenlijkheid met het team “Stedelijke Beheersystemen ” en onder procesmatige aansturing vanuit het team “Strategie, Beleid & Programmering”.

 

Wat ga je doen


Wanneer jij aan de slag gaat als Uitvoeringscoördinator ben jij functioneel leidinggevende en zorg jij er dus voor dat jouw team de gewenste resultaten behaalt, binnen de gestelde budgetten. Samen met jouw team zet jij je in voor het dagelijks beheer van de openbare ruimte en dit doe jij door het planmatig uitvoeren van het jaarwerkplan. Naast deze reguliere werkzaamheden, kunnen er ook niet-reguliere werkzaamheden voorkomen. Dit is vaak een gevolg van bewonerswensen, politieke wensen of eigen waarnemingen. Het is belangrijk dat jij continu op de hoogte bent van welke projecten er lopen in jouw gebied, ook zorg jij dat er minimale overlast plaatsvindt in dat gebied.

Om jou een iets concreter beeld te geven van wat jij zoal in deze functie doet en waar jouw verantwoordelijkheden liggen, hebben wij een paar specifieke voorbeelden voor jou:
 

  • Coördineren van de uitvoering van onderlinge activiteiten van interne- en externe partijen.
  • Functioneel leiding geven aan, coachen en motiveren van het uitvoeringsteam.
  • Verrichten van interventies op het gebied van voortgang van de werkzaamheden
  • In gesprek gaan met de team manager bij personele problemen.
  • Adviseren van de team manager bij het stellen van de juiste prioriteiten van de projecten en werkzaamheden uit het jaarwerkplan en op “grootstedelijk technisch gebied”.
  • Adviseren bij het opstellen van inrichtingsplannen en haalbaarheidsanalyses.
  • Financieel verantwoordelijk op de besteding van de budgetten voor het dagelijks verzorgend onderhoud en projecten.

 

Wie ben jij
Jij bent een natuurlijk leider, je haalt er energie uit om mensen te coachen en motiverend. In contact met jouw team hanteer jij een open stijl, waarbij je stuurt op onderlinge verbinding. Jouw grootste kracht als leidinggevende, is dat jij anderen in hun kracht weet te zetten. Jouw team is vakbekwaam en snappen het werken in een technisch speelveld, uitstekend. Daarom is het wel van belang dat jij dit speelveld begrijpt en de taal spreekt.

De afdeling Stadsruimte maakt een doorontwikkeling door, dit brengt natuurlijk de nodige uitdagingen met zich mee. Maar dat is niet het eerste waar jij aan denkt, jij ziet namelijk de kansen die er dan gaan ontstaan en eigenlijk begint het bij jou al te kriebelen om hier een bijdrage aan de leveren. Jij weet jezelf goed staande te houden binnen een veranderende omgeving, je bent assertief, je hebt een goede dosis lef en weet positief kritisch te kijken naar de situatie. Je geeft gevraagd en ongevraagd feedback aan jouw collega’s, maar kijkt ook naar jouw eigen handelen. Kortom, je toont eigen verantwoordelijkheid voor jouw rol binnen de afdeling en de organisatie. 

Voor een goede invulling van de functie is het dus van belang dat jij het technische speelveld kent en dat jij ervaring hebt opgedaan met o.a. het beheren van budgetten. 

Wij vragen van jou dan ook zeker HBO werk- en denkniveau, gezien de complexiteit van de functie en de veranderingen die spelen op de afdeling. 

Daarnaast beschik jij, als vanzelfsprekend, over goede communicatieve vaardigheden.
 

Similar projects

+ Search all projects