Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance trainee team welzijn (zzp)

Geplaatst 30 jun. 2022
Project ID: YIS 9117219
Plaats
Eersel, Noord-Brabant
Uren
16 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 15 jul. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
45 - 50 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 8 jul. 2022 14:00

Start: zo snel mogelijk

Einde: 31-12-2022

Uren per week: 16

Tarief: max 50€

 

Bij voorkeur een student Hbo/universitaire studie, binnen het welzijnsvak die een leuke bijbaan zoekt op niveau en kan kennis maken met de overheid.

 

De gemeente Eersel is voor de afdeling ontwikkeling op zoek naar een enthousiaste en leergierige kandidaat.

 

 

Wat ga je doen?

In deze functie ondersteun je het team welzijn en werk je vooral samen met de beleidsmedewerker jeugd binnen de gemeentelijke organisatie. Je krijgt daardoor je een goed beeld krijgt van de diversiteit van de werkzaamheden binnen het vakgebied. Een voorbeeld van wat je gaat doen is een rol in de uitvoering van project Kempenbranie.

 

Plaats in de organisatie

Je komt te werken binnen de afdeling Ontwikkeling. Als teamplayer stem je veelvuldig af met je collega’s binnen het team en de rest van de organisatie. Je valt onder de verantwoordelijkheid van het afdelingshoofd Ontwikkeling.

 

De organisatie

De gemeente Eersel is een ambitieuze gemeente die volop in ontwikkeling is. De gemeente bestaat uit zes dorpen en is gelegen in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. Het is een prachtige omgeving om in te wonen, te werken en te recreëren. Als gemeente hebben we als doel kempisch te wonen in een wereldregio en te werken in een 21e-eeuwse cultuur van innovatie, samenwerking en duurzaamheid.

Wij kijken als gemeente kritisch naar onszelf met als doel ons functioneren telkens te blijven verbeteren. Een goede dienstverlening en het zoeken naar nieuwe mogelijkheden staan daarbij centraal. Eersel staat bekend om de contente mens, wij streven naar de contente klant. Wij dagen je uit om samen met ons verder te werken aan de toekomst van de gemeente Eersel.

 

 

Wat wordt er van je verwacht?

 

·        Met een afgeronde HBO opleiding danwel bezig is met een master bij een universiteit (aandachtsgebied, welzijn)

·        Die echt kan meedenken over verbeterpunten binnen de organisatie;

·        Die nieuwsgierig van aard is en alles aan wil pakken;

·        Die beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

·        Woonachtig in (de buurt van) de Kempen

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten