Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder wijkonderhoud (zzp)

Posted Mar 16, 2023
Project ID: YIS 9130433
Location
Groningen , Groningen
Duration
7 maanden
(Apr 1, 2023 - Oct 31, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Mar 30, 2023 12:00 PM

Stardatum: Zsm

Duur: T/m 31-10-2023 (met optie tot verlenging of direct in dienst bij de gemeente)

Inzet: 36 uur per week

Inschaling: Schaal 7, CAO Gemeenten

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Stroomt er groen bloed door je aderen, ben je correct, direct en kun je goed uit de voeten met het toezicht houden op de uitbestede werkzaamheden in het Openbare Groen in de gemeente Groningen? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

 

Wat kun jij van de functie verwachten:

De komende jaren heeft de gemeente Groningen forse ambities in de openbare ruimte. Deze ambities vertalen zich in het creëren van een groene leefomgeving waar de inwoners van de gemeente zich snel thuis voelen. Hierbij speelt de afdeling Wijkonderhoud een grote rol, immers de ruim 400 medewerkers zijn hiervoor dagelijks op pad. Naast dat we veel werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren roepen we gedurende het ‘groei’ seizoen ook de hulp in van aannemers. Jij toetst als toezichthouder of de aannemers zich houden aan het afgesproken onderhoudsniveau. Dit doe je in samenwerking met een tweetal collega’s en met behulp van de kennis die aanwezig is op de Wijkposten. Ben je een teamspeler die resultaten wil halen in zijn of haar werk? Iemand die correct, direct is en breng je ook nog eens humor en werkervaring in het vak mee? Dan willen wij jou graag ontmoeten!

 

Jij

·        houdt toezicht op de uitbestede werkzaamheden in het Groen in de breedste zin, (maaien, onkruidbeheersing in beplanting als op verharding, snoeien e.d.);

·        zorgt voor een zorgvuldige en daadkrachtige toetsing van de uitvoering en naleving van contracten;

·        hebt regelmatig contact met aannemers, overheidsinstellingen en burgers over beheer en onderhoud van het openbaar Groen;

·        zorgt voor kennisoverdracht binnen de afdeling Wijkonderhoud;

·        bent administratief vaardig en onderlegd;

·        kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;

·        bent bereid om ‘buiten’ het seizoen om projectmatige; werkzaamheden te verrichten op het gebied van het beheer en onderhoud voor Wijkonderhoud.

  

Waar jij komt te werken:

De toezichthouder Groen werkt in een klein hecht team en wordt in de dagelijkse werkzaamheden aangestuurd door de technisch specialist Wijkonderhoud. Bij Wijkonderhoud werken dagelijkse ruim 400 collega’s in de uitvoering door de gehele gemeente. De kernactiviteit is het dagelijkse beheer en onderhoud van de openbare ruimte op het gebied van ‘schoon, groen en grijs’ maar ook op het gebied van spelen, fietsen en verkeer speelt men belangrijke rol in de stad. Wijkonderhoud is één van de vijf afdelingen bij de directie Stadsbeheer.


Wij vragen

·        een afgeronde MBO opleiding niveau 4 met vakgerichte kennis en ervaring in het groen en het liefst ecologie;

·        aantoonbare kennis- en ervaring met toezichthoudende taken op groen en schoon;

·        een certificaat kleurkeur, WNB niveau 2 en VCA-vol of bereid zijn om deze te halen;

·        in het bezit van rijbewijs B ( E );

·        kennis van digitale beheersystemen zoals RAW en bv ArcGis;

·        iemand met een gezonde dosis humor en die denkt in mogelijkheden i.p.v. problemen.

 

Competenties:


Nauwkeurigheid

Binnen deze functie is het belangrijk dat je netjes en zorgvuldig kunt werken. Je afgeleverde werk moet er keurig uitzien. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. 

Resultaatgericht Handelen

Je spreekt anderen aan op het nakomen van afspraken, bedenkt samen oplossingen voor knelpunten of stelt planningen tijdig bij 

Flexibel

Bij Stadsbeheer wordt flexibiliteit gevraagd. Je moet bereid zijn om alle voorkomende werkzaamheden op te pakken. Ook buiten kantooruren moeten er af en toe werkzaamheden verricht worden. 

Zelfstandigheid

Het is belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. Vaak ben je in de praktijk alleen op pad en met een klus bezig.

Uitdrukkingsvaardigheid

Dagelijks kom je in contact met burgers en klanten (zowel intern als extern). Voor deze functie is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en je goed en correct uit kunt drukken.

Similar projects

+ Search all projects