Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder WABO (zzp)

Geplaatst 15 feb. 2022
Project ID: YIS 9109297
Plaats
Papendrecht, Zuid-Holland
Uren
32 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 28 jul. 2022
Einde: 14 nov. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 29 jul. 2022 12:00

Startdatum inzet: zo snel mogelijk

Periode inzet: 6 maanden (optie tot verlenging)

Uren per week: 24-32

 

Ben jij dé toezichthouder WABO die toe is aan nieuwe opdracht?

In de rol van Toezichthouder (WABO) ben je onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van controles op het gebied van bouw, WABO en (brand)veiligheid. Daarnaast ben je bezig met het opsporen van illegale sloop, bouwactiviteiten in afwijking van de verleende omgevingsvergunning en overtredingen van bestemmingsplanregeling en rapporteer je hierover.

Je zal ook veelvuldig bezig zijn met het controleren van de naleving op wet- en regelgeving. Mocht jij overtredingen constateren dan geef je aanwijzingen en advies. Ook kan het voorkomen dat je eventueel de uitgevoerde werkzaamheden stil zal leggen.

Verder hou jij je bezig met:

  • Adviseren over technische aspecten van handhavingszaken;
  • Rapporteren over de bevindingen met betrekking tot handhavingszaken;
  • Behandelen van klachten en meldingen in de helpdesk;
  • Voorstellen doen ter verbeteren van de interne werkprocessen van het team Veiligheid, Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving ( VVTH) en een rol spelen bij de implementatie van de Wet Kwaliteitsborging en Omgevingswet.

 

Waar kom je te werken?

De gemeente Papendrecht telt ruim 32.000 inwoners die prettig wonen, werken en recreëren dankzij een gevarieerd woningaanbod, een eigen winkelcentrum en voldoende werkgelegenheid. Midden in het centrum staat ons moderne gemeentehuis waarin het fijn werken is. De gemeente kenmerkt zich door relatief veel groen terwijl de gemeente grenst aan stedelijk gebied. De gemeente Papendrecht is onderdeel van de regio Drechtsteden, een unieke vorm van intergemeentelijke samenwerking: ‘Samen stad aan het water’.

 

Wie zijn wij?

Het team Veiligheid, Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VVTH ) bestaat op dit moment uit 21 personen met verschillende disciplines waarin ieder hun eigen expertise heeft. De gemeentelijke organisatie kent een platte organisatiestructuur. Onder leiding van de directie zijn er 8 teams. Elk team wordt direct aangestuurd door een teamleider. Dit betekent een open informele cultuur, korte lijnen en veel ruimte voor eigen initiatieven en zelfstandigheid.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde of een relevante MBO-opleiding, aangevuld met de opleiding ABW 1 (eis) & 2 (pré);
  • Je hebt ervaring als toezichthouder WABO;
  • Je bent flexibel, klantgericht en daarbij communicatief vaardig;
  • Je hebt een ' hands-on' mentaliteit en je kunt goed samenwerken.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten