Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Toezichthouder Ruimtelijke ordening

Geplaatst 29 mei 2021
Project ID: YIS 9095686
Plaats
Laarbeek
Uren
30 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 7 jun. 2021
Einde: 1 sep. 2021
Tarief
65 - 80 €/month

Functieomschrijving 

In deze functie ligt de nadruk op het toetsen van verzoeken van burgers en bedrijven aan het bestemmingsplan (gebruik) en het Besluit Omgevingsrecht. Ook het houden van toezicht op (strijdig) gebruik behoort hier toe. Daarnaast worden algemene vragen van burgers en bedrijven gerelateerd aan bouwen en ruimtelijke ordening (telefoon en mail beantwoord). Op basis van de controles worden de bevindingen vastgelegd in een rapportages en overgedragen aan de juristen binnen de afdeling. Er vindt frequent overleg plaats met de juridische medewerkers binnen de afdeling, maar ook met de vergunningverleners van de Omgevingsdienst die de bouwvergunningen voor de gemeente beoordelen en verlenen. De taken worden samen met een directe collega uitgevoerd (zelfde taken maar ander deelgebied in de gemeente).


Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Relevante opleiding. Aantoonbare relevante werkervaring (tenminste 2 a 3 jaar) opgedaan binnen een soortgelijke functie bij een gemeente.
  • Je bent verbaal sterk en kent de ‘taal van de bouw’.
  • Ervaring met, dan wel aantoonbare kennis van regelgeving betreffende de beschreven taakvelden.
  • Ervaring en affiniteit met en gevoel voor politiek/bestuurlijke aangelegenheden bij de overheid.


Sollicitatie deadline is 02-6 om 15:00 uur