Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder Openbare Ruimte

Geplaatst 28 sep. 2021
Project ID: YIS 9101982
Plaats
Waddinxveen
Uren
36 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 11 okt. 2021
Einde: 31 jan. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 6-10 13:00

Startdatum: zsm

Einddatum: inhuur voor 3 maanden

Omvang: 36 uur

Schaal: 7 (cao)

 

Je surveilleert in de openbare ruimte binnen Waddinxveen. Je bent belast met het signaleren en aanpakken van overlast en overtredingen. Hierbij werk je integraal samen met andere partners, zoals politie, buurtpreventieteam en jeugd- en jongerenwerk. Je werkt in dienstroosters, waarbij je soms ook in de avonduren en in het weekend dienst hebt. Je houdt toezicht op de naleving van onder andere de Algemene Plaatselijke Verordening (APV), een deel van de verkeerswetgeving en andere wetgeving betreffende het gebruik van de openbare ruimte. Zo voer je onder andere controles uit in het kader van het hondenbeleid, het aanbieden van afval en het parkeren. 

 

Je bent een open en doortastend mensenmens die stevig in zijn schoenen staat

 

Je doet je werk met gevoel voor mensen en hun belangen. En met gevoel voor humor. Je collega’s kunnen op je rekenen. Je hebt een open houding en je bent niet van je stuk te brengen! Als het nodig is, aarzel je niet en grijp je in. ’s Avonds of in het weekend aan het werk zijn, vind je geen probleem. In je rol vorm je, naast je toezichthoudende taken, een belangrijke verbindende schakel tussen de toezichthouders onderling bij het organiseren en uitvoeren van het werk. Je levert beleidsmatige inbreng in vraagstukken die binnen de gemeente spelen op andere beleidsterreinen waar ook toezicht en/of handhaving een rol speelt; daarmee fungeer je ook als schakel tussen het boa-team en de overige collega’s binnen de organisatie. In je dagelijks werk spar je daarvoor veel met de Handhavingsregisseur en Juridisch Adviseur Veiligheid.

 

  • MBO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van het Nederlands in woord en geschrift
  • In bezit van rijbewijs B (eis)
  • Een verklaring omtrent gedrag (VOG)
  • Zelfstandig en in teamverband kan werken
  • Een aantal jaar kennis en ervaring op het gebied van handhaving en toezicht
  • In het bezit van aanvullende specialisaties, BOA aangevuld met Drank & Horeca (is een pré)

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten