Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder openbare ruimte (zzp)

Geplaatst 15 aug. 2022
Project ID: YIS 9119354
Plaats
Papendrecht, Zuid-Holland
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 12 sep. 2022
Einde: 12 mrt. 2023
Tarief
50 - 65 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 25 aug. 2022 12:00

Aantal uur: 16-36 uur per week (eerst minder uur en erna meer, de uren worden opgebouwd)

Start: In overleg, gewenste start tussen halverwege september en 1 oktober

 

Werkzaamheden

Als toezichthouder openbare ruimte zie je toe op de uitvoering van bestekken en onderhoudswerkzaamheden in de openbare ruimte op het gebied van civieltechnisch en kabels en leiding werkzaamheden. Je verzorgt de hierbij horende projectadministratie. De taken bestaan uit toezicht en contacten naar betrokken partijen zoals nutsbedrijven, burgers en overige stakeholders. Dit doe je voor het project glasvezelnetwerk en ondergrondse afvalcontainers.

 

De werkzaamheden zelf worden uitgevoerd door aannemers. Kleinschalige meldingen (via systeem Rapido) aan verhardingen worden door het team van groot onderhoud aangestuurd. Je zorgt incidenteel voor klachtenafhandeling, schadegevallen, controleert de (revisie) tekeningen en project gerelateerde documenten. Je neemt deel aan bouwvergaderingen, verzorgt hiervoor de actielijst en notuleert bij de vergaderingen.

 

Profiel

  • Mbo+ werk- denkniveau, richting civiel technisch, aangevuld met specifieke vaktechnische cursussen (expertise kabels en leidingen);
  • Minimaal 5 jaar recente werkervaring als toezichthouder in de openbare ruimte;
  • Rijbewijs B.

 

Je hebt een proactieve houding, bent flexibel en vasthoudend als het moet. Je deelt zelfstandig je opdracht in. Vanwege het grote aantal betrokkenen bij de projecten moet je uitstekend kunnen communiceren en je goed kunnen inleven in de situatie van andere belanghebbenden. Tot slot ben je sociaalvaardig en zakelijk ingesteld.

 

Gemeente Papendrecht

De gemeente Papendrecht is een gemeente met een mooie en tevens gunstige ligging aan de Merwede. De gemeente telt ruim 32.000 inwoners die prettig wonen, werken en recreëren dankzij een gevarieerd woningaanbod, een eigen winkelcentrum en werkgelegenheid. De gemeente kenmerkt zich tevens door de aanwezigheid van relatief veel groen terwijl deze anderzijds grenst aan stedelijk gebied.

De gemeente Papendrecht is onderdeel van de regio Drechtsteden, een unieke vorm van intergemeentelijke samenwerking: "Samen stad aan het water'. De gemeentelijke organisatie kent, dankzij een recent doorlopen organisatie ontwikkeltraject, een relatief platte organisatiestructuur. Dit betekent een open cultuur en korte lijnen naar het management en bestuur.

De opdracht is in het taakveld Groot Onderhoud binnen het team Beheer Openbare Ruimte. Het team bestaat uit circa 35 medewerkers die zich dagelijks inspannen voor de inrichting van de openbare ruimte. Taakveld Groot Onderhoud voert de grote werkzaamheden uit op het gebied van de openbare ruimte, veelal in de vorm van bestekken. Een taakveld van 9 professionele en zelfstandige medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het grijs en groen van de gemeente Papendrecht. Totaal zijn er nu 4 toezichthouders.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten