Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder omgevingsrecht / WABO (zzp)

Posted Aug 3, 2022
Project ID: YIS 9118942
Location
Son en Breugel, Noord-Brabant
Timeline:
7 months
Starts: Sep 1, 2022
Ends: Mar 31, 2023
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Aug 9, 2022 12:00 PM

36 uur per week, minimaal 28 uur

Salarisschaal: 9

Niveau medior of senior (geen starterfunctie)

Start: 1 september 2022

Einde: 31 maart 2023

 

Als Toezichthouder Omgevingsrecht kom je te werken in het team Veilige Leefomgeving. Ons team bestaat uit 15 collega’s. Wij houden ons naast VTH bezig met Veiligheid, APV (Boa’s) en milieu/duurzaamheid. Jij komt ons versterken op het vakgebied Vergunningen, Toezicht en Handhaving. Het is een brede functie ook op het gebied van huisvesting (arbeidsmigranten) en ondermijning.

 

Gemeente Son & Breugel is een groene, Brabantse gemeente. Er heerst hier een informele sfeer, we kennen elkaar allemaal. Wij bestaan uit ongeveer 80 collega’s en werken vanuit ons nieuwe kantoorgebouw in het centrum van Son & Breugel. 

 

Dit worden jouw taken

  • Je houdt zelfstandig toezicht op de uitvoering van Wabo-vergunningen (o.a. bouw-, sloop- en monumentenactiviteiten, toezicht op bouwveiligheidsplannen), bouwen zonder vergunning en op strijdig gebruik van gebouwen; dit geldt ook voor complexere casussen;
  • Je beslist bij calamiteiten of gesignaleerde tekortkomingen ter plekke zelfstandig over maatregelen zoals stilleggen van de bouw / treffen van voorzieningen;
  • Je constateert bij handhaving tekortkomingen en zorgt voor het inwerking stellen van de aanschrijvingsprocedure;
  • Je signaleert relevante ontwikkelingen voor verbetering van beleid en uitvoering;
  • Je adviseert in samenwerking met andere sectoren bij bezwaar- en beroepszaken;

 

Je wordt ingezet bij lokale acties en acties van het Dommelstroom Interventieteam en tijdens integrale controles, denk aan huisvesting (arbeidsmigranten) en ondermijning.

 

Dit onze ideale kandidaat:

“Heb je een afgeronde mbo-opleiding met werkervaring in Omgevingsrecht/bouw of een hbo-opleiding in de richting van bijvoorbeeld Bouwkunde? Kennis van de wet- en regelgeving op het terrein van bouwen? Communicatief ben je sterk, je kunt écht luisteren en je bent goed in contacten onderhouden. Mensen overtuigen van jouw standpunt, ideeën of plannen is voor jou geen enkel probleem. In deze rol als Toezichthouder Omgevingsrecht is het van belang dat je analytisch bent, je ziet verbanden in vraagstukken en doorziet onderliggende relaties. Ook is oog voor situaties die kunnen duiden op ondermijnende criminaliteit of andere misstanden belangrijk. Je geeft deze signalen door. Jij zou wel eens onze geschikte kandidaat kunnen zijn! Humor is voor ons het allerbelangrijkste. Gemeente Son & Breugel heeft een informele cultuur, wij moeten bij jou passen, maar andersom natuurlijk ook. Wij kijken uit naar je reactie!”

Similar projects

+ Search all projects