Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder kabels en leidingen (zzp)

Geplaatst 31 mrt. 2023
Project ID: YIS 9131396
Plaats
Almere, Flevoland
Uren
16 uur/week
Periode
4 weken
Start: 10 apr. 2023
Einde: 8 mei 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 6 apr. 2023 17:00
  • Startdatum: Z.s.m.

  • Einddatum: 08.05.2023

  • Richttarief: Schaal 9

  • Duur van de opdracht: 4 weken

  • Uren per week: 16

  • Niet geschikt voor Maatschap en VOF



Almere groeit in rap tempo. Voor een van de meest populaire steden van Nederland zoeken we tijdelijk een toezichthouder op het gebied van kabels en leidingen, openbare verlichting en verkeersregelinstallaties.

In Almere lopen we voorop in de nieuwste ontwikkelingen en durven op veel vlakken te experimenteren. Er lopen momenteel veel projecten die de stad versterken en waarbij (ruimte voor) ondergrondse infrastructuur en verlichting een rol speelt. Meedenken over de gehele linie is één van onze krachten, waarbij we ons verplaatsen in het belang van inwoners en de werkelijke vraag.

In de functie Toezichthouderkabels en leidingen sta je voor een tijdige, gedragen, hoogwaardige kwalitatieve begeleiding van nieuwbouw en verleggingsvraagstukken. Hoewel kennis en ervaring van openbare verlichting en verkeersregelinstallaties op prijs worden gesteld, betreft deze functie met name het werkgebied kabels en leidingen. Deze rol wordt zakelijk ingevuld in samenwerkingsverbanden met andere overheden, private partijen, waaronder netbeheerders en diverse aannemers.


Functie-eisen:

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt ervaring op het terrein van kabels & leidingen, civiele techniek

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

  • Je hebt kennis van MOOR en MS Office 365

  • Je hebt kennis van geldende wet- en regelgeving op het gebied van kabels en leidingen, en je weet deze toe te passen in de praktijk

  • Je hebt ruimte kennis van de werkmethoden en technieken op het gebied van kabels en leidingen, en bent in staat om verbeteringen in de werkmethodes aan te dragen

Je komt te werken in een complexe en soms niet alledaagse werkomgeving waardoor flexibiliteit belangrijk is. Je bent een verbindend iemand (teamplayer) die standvastig en gemakkelijk communiceert en resultaatgericht en zelfstandig werkt. Je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Verder ben je gedreven, vasthoudend en sta je stevig in je schoenen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten