Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder kabels en leidingen (glasvezel) (ZZP)

Geplaatst 7 jun. 2024
Project ID: YIS 9159043
Plaats
Alblasserdam
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jul. 2024
Einde: 1 jan. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 17 jun. 2024 12:00

Aantal uur: 24-36 uur per week, uren worden in overleg afgestemd

Start: z.s.m. Liefst start per 1 juli.

Duur: 3 tot 4 maanden

Tarief: schaal 7, richttarief €68

Gesprekken: 20 en 21 juni


In deze tijdelijke opdracht ga je aan de slag als toezichthouder voor het project glasvezel. Kijk jij uit naar een uitdaging om dit project tot een goed einde te brengen? Lees dan verder en ontdek hoe jij jouw kennis en vaardigheden kan inzetten voor deze tijdelijke opdracht tot 1 november 2024! 

 

Opdracht project glasvezel

Toezichthouder/vergunningverlener 

24-36 uur / Alblasserdam / tijdelijk voor 3 tot 4 maanden ingangsdatum 1 juli 

 

Waar is de opdracht? 

Een bedrijvig en karaktervol dijkdorp met een krachtig arbeidsethos en ruim 20.000 inwoners. Dat is ons Alblasserdam. We kennen een sterke sociale gemeenschapszin met een levensbeschouwelijke diversiteit. Gelegen in het poldergebied Alblasserwaard is Alblasserdam onderdeel van het strategisch belangrijke Drechtstedengebied. De ambtelijke organisatie van Alblasserdam bestaat uit ruim 90 vaste medewerkers.  

 

Wie zijn wij?  

Afdeling Beheer Buitenruimte zorgt voor het onderhoud van de openbare ruimte. Wij doen dagelijks ons best om iedereen veilig en comfortabel door het dorp te laten gaan, te voet, per fiets of auto. De afdeling bestaat uit twee teams. Het dagelijks beheer zoals vegen, strooien, snoeien, maaien, repareren, wordt door Team Buitenruimte Buiten verzorgd. Het planmatig (groot) onderhoud, rioolvervangingen, reconstructies, advisering op nieuwe ontwikkelingen, wordt voorbereid en begeleid door Team Buitenruimte Binnen. Hier zetten wij ons in voor een verzorgde leefomgeving die voor iedereen toegankelijk is. Dit betreft de riolering, verhardingen, verlichting, bomen en groeninrichting, gebouwenonderhoud, civiele kunstwerken en de afvalinzameling. 

 

De opdracht: 

In mei 2023 zijn we bij de gemeente Alblasserdam begonnen met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Inmiddels zijn wij in een afrondende fase en zoeken we een kandidaat die de laatste 3 tot 4 maanden dit project kan begeleiden en netjes kan afronden. Hiervoor is het belangrijk dat je technisch inhoudelijk goed op de hoogte bent van zaken die spelen bij het aanleggen en verleggen van kabels en leidingen én communicatief goed vaardig bent. 

 

De opdracht bestaat uit:   

  • Dagelijks toezicht houden op de aanleg van glasvezelnetwerk op basis van de vergunning (instemming) en de vastgestelde regelgeving (Telecommunicatieverordening en het bijbehorende Handboek) en de goedgekeurde verkeersplannen. 

  • Het beoordelen en goedkeuren van de via het vergunningsprogramma MOOR ingediende vergunningsaanvragen en de goedkeuring van de ingraafmeldingen, die gekoppeld zijn aan de vergunningaanvragen. Het bepalen van leges en degeneratievergoedingen (via MOOR) en het ambtelijk rapporteren van de voortgang van de werkzaamheden aan de Beheerder Buitenruimte.

  • Het beantwoorden van FIXI-meldingen van bewoners over de aanleg van glasvezelnetwerk in de buitenruimte en het indien nodig doorzetten van te nemen corrigerende maatregelen aan de vergunninghouder. 

  • Aanwezigheid en actieve bijdrage tijdens bouwvergaderingen.



Welke ervaring neem je mee voor deze opdracht?  

Wij zoeken een toezichthouder met kennis van procedures omtrent de aanleg van kabels en leidingen. Gerichte werkervaring in glasvezelprojecten is een pré. Hiernaast beschik je over: 

  •  MBO werk- en denkniveau; 

  • Afgeronde opleiding civiele techniek; 

  • Werkervaring bij gemeentelijke instellingen; 

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Toezichthouder van civieltechnische projecten; 

  • Aantoonbare kennis van en ervaring met RAW en UAV.



Wat bieden we jou?  

Een mooie opdracht voor 3 tot 4 maanden voor 24- 36 uur per week, gewenste startdatum 1 juli 2024.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten