Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder glasvezel (zzp)

Geplaatst 12 mei 2023
Project ID: YIS 9133586
Plaats
Zwijndrecht, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar, 6 maanden
Start: 23 mei 2023
Einde: 11 nov. 2024
Tarief
60 - 73 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 22 mei 2023 09:00

Start: z.s.m.

Periode van 1,5 jaar

Aantal uur: 32-36 uur per week

Tarief: schaal 9, richttarief €60 - €73

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst



Toezichthouder Glasvezelnetwerk – Gemeente Zwijndrecht

 

Gemeente Zwijndrecht:

Zwijndrecht is met bijna 45.000 inwoners een levendige en aantrekkelijke gemeente in de Randstad.


Het raadsprogramma “Krachtig Zwijndrecht” omvat een stevige ambitie. De opgaven waar de gemeente Zwijndrecht voor staat, vragen om een grotere mate van samenlevingsgericht werken en het handelen vanuit één organisatie met een integrale aanpak. In opgaveteams bestaande uit collega's van alle afdelingen zoeken we samen met onze partners en inwoners naar oplossingen. Ook jij levert daar vanuit jouw expertise of talent een bijdrage aan! Gemeente Zwijndrecht is een platte, informele en open organisatie. Een prettige werksfeer, vakmanschap, talentontwikkeling en resultaat staan centraal. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en geven dat vorm door hun talent in te zetten voor het realiseren van onze opgaven.

 

Opdracht:

In januari 2023 is de uitrol begonnen van een glasvezelnetwerk binnen de grenzen van de gemeente Zwijndrecht. De verwachte uitvoeringsduur is ca. anderhalf jaar. Er zijn twee externe partijen die gelijktijdig starten en twee afzonderlijke netwerken aanleggen. De partijen hebben beide een eigen fasering van de werkzaamheden. Als toezichthouder ga je aan de slag met het begeleiden van de aanleg van het glasvezelnetwerk in de gemeente Zwijndrecht. Je bent technisch inhoudelijk goed op de hoogte van zaken die spelen bij het aanleggen en verleggen van kabels en leidingen en je bent communicatief vaardig. We zoeken een toezichthouder voor 1,5 jaar voor 36 uur per week.

 

Toezien op:

·       Toezicht op de aanleg van glasvezelkabels volgens de verleende instemmingsbesluiten;

·       Zorgdragen dat de aannemers zich houden aan de overeengekomen gemeentelijke

uitvoeringsvoorschriften (ligging, veiligheid en kwaliteit herstel);

·       Het verzorgen van (dagelijkse) rapportages over de voortgang van de aanleg van het

glasvezelnetwerk;

·       Het periodiek opleveren voorzien van complete administratie;

·       Het onderhouden van de communicatie met burgers bij eventuele klachten en/of

calamiteiten;

·       bijwonen van de bouwvergaderingen c.q. evaluatie overleggen;

·       Verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van alle administratieve en financiële taken die horen bij het uitvoeringstraject.

 

Wat neem je mee?

Wij zoeken een toezichthouder met ervaring in glasvezelprojecten en kennis van procedures omtrent de aanleg van kabels en leidingen. Hiernaast beschik je over:

 

  • Werkervaring bij gemeentelijke instellingen;

  • Afgeronde opleiding civiele techniek;

  • MBO werk- en denkniveau;

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Toezichthouder van civieltechnische projecten;

  • Aantoonbare kennis van en ervaring met RAW en UAV;

  • Zowel zelfstandig als samenwerkend in een projectteam kunnen werken.



Gemeente Zwijndrecht streeft ernaar om een diverse en inclusieve organisatie te zijn. We streven naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van onze gemeente, zodat we samen betere resultaten kunnen behalen.


We merken vaak dat zzp-ers op voorhand niet over de juiste documenten beschikken om de eventuele contractering op de starten. Dit leidt dan vaak tot vertraging. Benodigde documenten bij start: uittreksel KvK (niet ouder dan 3 maanden), recent polis bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, BTW nummer en IBAN nummer. Volgens ons beleid kunnen wij geen VOF contracteren.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten