Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder civiele techniek / medior uitvoeringsbegeleider (zzp)

Geplaatst 10 jul. 2024
Project ID: YIS 9161759
Plaats
Dordrecht
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 10 jan. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 2 aug. 2024 10:00

Start opdracht week 34 (19-8-2024)

Opdracht voor 3 maanden (optie op verlenging).

16 uur per week (meer in overleg)

Conform schaal 9Toezichthouder Civiele techniek / Medior Uitvoeringsbegeleider


Heb jij ruime ervaring met de uitvoering van civieltechnische projecten? Wij zoeken iemand die weet hoe het er buiten aan toegaat. Je voelt je verantwoordelijk voor het opleveren van een mooi eindresultaat binnen de financiële en kwalitatieve kaders van het project. Je bent in staat om de afgeronde projecten op een goede manier over te dragen naar de beheerorganisaties van diverse gemeenten. Je bent de ogen en oren van de gemeente!  Wat ga je doen? 


Als uitvoeringbegeleider/toezichthouder ben je één van de teamleden die samen met de medior en senior-projectingenieur(s) verantwoordelijk is voor het succesvol tot stand brengen van projecten van het Ingenieursbureau Drechtsteden. Samen borgen jullie de kwaliteit van de te leveren bijdragen projecten en opdrachten. Hierbij pas je standaardisering en normering van methoden en technieken toe binnen de toegewezen vakgebieden.  


Je draagt zorg aan verschillende projecten en richt je tot de volgende aandachtsgebieden; het controleren op kwaliteit en kwantiteit van het contract tijdens het uitvoeringsproces en ondersteunen van de projectverantwoordelijke. Het toezien, controleren en vastleggen van de werkzaamheden van de aannemer conform de van toepassing zijnde bestek, contract en regelgeving (onder meer UAV of UAV-GC). Je stemt je werkzaamheden over projecten af met je projectteam. Je draagt bij aan ontwikkelingen en innovaties in het vakgebied. Je werkt veilig en integer. Wat neem je mee 

In je rol als Uitvoeringbegeleider ben je vernieuwend, maar weet je ook van aanpakken ofwel gewoon doen! Dit vraagt om flexibiliteit, goed kunnen schakelen en soms gewoon snel denken en handelen.  


Met jouw integrale blik ben je in staat om op te komen voor de eigen belangen. Ook ben je in staat om het gezamenlijk eindresultaat in beeld te houden. Je toont je betrokken, durft zaken naar je toe te trekken en hebt een open en directe manier van communiceren. Verder (dit zien we naar voren komen in je CV en/of motivatie):  


  • Ben je net klaar met je HBO studie of heb je al wat vlieguren gemaakt binnen het vakgebied Civiele Techniek en beschik je over een MBO werk- en denkniveau; 

  • Heb je een specialisatie gericht op constructies in de breedste zin van het woord (kadeconstructies, bruggen, beton- en staalconstructies etc), dan zijn we ook in jou geïnteresseerd; 

  • Ben je procesgericht en ben je bekend met projectmanagement, contractmanagement en projectmatig creëren; 

  • Heb je kennis van en inzicht in gemeentelijke producten, diensten en ontwikkelingen. Pragmatisch maar altijd bewust van omgeving.

  • Onderhandelaar en goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. 

  • Beschik je over kennis op het gebied van contracten (UAV of UAV-GC); 

  • Ben je in het bezit van het certificaat VCA Basis Veiligheid. 


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten