Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder civiel (zzp)

Geplaatst 19 dec. 2023
Project ID: YIS 9146373
Plaats
Zwijndrecht
Uren
20 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 8 jan. 2024
Einde: 8 jul. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 3 jan. 2024 12:00

Aantal uur per week: minimaal 20 tot 24 uur.

Start: januari 2024

Duur: 6 maanden

Tarief: schaal 9, richttarief €73

Let op, in verband met de kerstperiode de deadline pas op 3 januari om 12.00 uur.

Gesprekken: week van 8 - 12 januari

Een ZZP-er dient in het bezit te zijn van een actueel KvK uittreksel zijnde eenmanszaak of BV (dus geen VOF, maatschap of andere juridische entiteit) waarop ZZP’er als enig bestuurder staat vermeld (max. 3 maanden oud), BTW nummer en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering met een dekking van 1,25 miljoen euro per aanspraak, per jaar.



Heb jij ruime ervaring met de uitvoering van civieltechnische projecten? Wij hebben voor de duur van 6 maanden een toezichthouder nodig voor het toezicht op een grootschalige wijkherinrichting genaamd Vliegeniersbuurt. Hiernaast houd je toezicht op de vervanging van 2 monumentale bruggen.

Toezichthouder Civiele techniek - Herinrichting Vliegeniersbuurt

Wat ga je doen?

· Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het afgesloten projectcontract voor een integrale wijkherinrichting Vliegeniersbuurt. Hiervoor controleer je de aannemer en spreekt die aan op kwaliteit, veiligheid, risico's en andere zaken die het project aangaan.

· Je beoordeelt de voortgang en hoeveelheden en voert hiervoor de juiste controles uit.

· Je beoordeelt ook de aanspraken van de aannemer op meer-/minderwerk.

· Je houdt de bestekadministratie (UAV/RAW) nauwkeurig bij en houdt contact met de directievoerder en/of de projectleider.

· Je bewaakt de resultaten vanuit het project op een manier dat er een probleemloze overdracht naar de afdeling Beheer kan volgen.

Bij dit alles heb je aandacht voor de belangen van de bewoners en de omgeving. Het project dat onder jouw toezicht valt is de herinrichting Vliegeniersbuurt en de vervanging van 2 monumentale bruggen. Na 6 maanden draag je het project over aan de afdeling Beheer.

Wat neem je mee?

· Werkervaring bij gemeentelijke instelling(en).

· Afgeronde opleiding richting civiele techniek.

· Mbo werk- en denkniveau.

· Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als toezichthouder.

· Aantoonbare kennis van de UAV en RAW.

Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in de Nederlandse taal.

Door jouw vakinhoudelijke kennis en ervaring sta je stevig in je schoenen. Je bent daadkrachtig, oplossingsgericht en gaat zelfstandig te werk.

Waar kom je te werken?

De opdracht is bij de afdeling Realisatie, deze bestaat uit 91 ervaren en betrokken medewerkers. Het is een dynamische afdeling welke is onderverdeeld in vijf teams; Team Projecten & Grondbedrijf, Team Beheer Openbare Ruimte, Team Toezicht en Handhaving, Team Vastgoed, Accommodaties, Begraafplaatsen en Bodes en Team Uitvoering (gemeentewerf).

Wat bieden wij jou?

Een mooie opdracht voor 20 - 24 uur per week voor 6 maanden. Na 6 maanden draag je het project over aan de afdeling Beheer.

Gemeente Zwijndrecht streeft ernaar om een diverse en inclusieve organisatie te zijn. We streven naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van onze gemeente, zodat we samen betere resultaten kunnen behalen.

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de procedure.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten