Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder civiel (zzp)

Geplaatst 26 sep. 2023
Project ID: YIS 9140214
Plaats
Lansingerland, Hybride
Uren
36 uur/week
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 1 okt. 2023 14:00

Duur: 6 maanden met optie op verlenging

Uren: 36 uur

Richttarief: functieschaal 9/10

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Waar kom je te werken?


Als Toezichthouder civiel ben je onderdeel van het team Wijkcoördinatie en Projecten binnen het domein Ruimte en Economie in de gemeente Lansingerland. Het team is verantwoordelijk voor het dagelijks- en planmatig onderhoud van de openbare ruimte en sportvelden en daarnaast voor het contractmanagement voor huishoudelijk afval. In het team werken projectleiders, -medewerkers, directievoerders, contractmanagers en toezichthouders.


Wat doe je? 

·      Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse inspectie van het openbaar gebied en in het bijzonder de riolering op grond van contractafspraken en je legt de uitkomsten vast in rapportages.

·      Je houdt integraal toezicht op uitvoering van regulier onderhoud, in het bijzonder bij het dagelijks beheer van de riolering. Je hebt veel contact met de aannemers die het werk uitvoeren.

·      Je bent bevoegd werk stil te leggen en je neemt daarvoor de noodzakelijke acties.

·      Je rapporteert aan de directievoerder over de inhoud, voortgang en de resultaten van projecten en het reguliere beheer en onderhoud.

·      Je levert input binnen een projectteam vanuit jouw specifieke kunde van de situatie buiten ten tijde van de voorbereiding van een project.

·      Je ontvangt en verzorgt de afhandeling van klachten en meldingen op het gebied van de openbare ruimte. Daarbij is een servicegerichte houding van groot belang. 



Wie ben je?

·      Je hebt een technische opleiding op MBO niveau

·      Specifieke kennis van het vakgebied riolering is een pré.

·      Je bent een verbinder tussen alle betrokkenen bij een project, zoals de aannemer, de directievoerder en bijvoorbeeld de buitendienst.

·      Essentiële competenties zijn klantgerichtheid, samenwerken, communicatieve vaardigheden, oordeelsvorming en overtuigen.

•         Minimaal 5 jaar ervaring als civieltechnisch toezichthouder of een vergelijkbare functie;

•         Kennis van RAW-bestekken en UAV;

•         Je bent omgevingsbewust en slagvaardig; 



Over gemeente Lansingerland:

Lansingerland is een gemeente met ambitie. Altijd in beweging! In het hart van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag bieden drie levendige kernen Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk en de buurtschappen Rotte en Kruisweg woon- en leefcomfort aan een jonge sportieve bevolking. In Lansingerland staan de inwoners centraal en bouwen wij samen aan een samenleving waarin mensen veilig wonen, werken en recreëren. Dat blijft niet onopgemerkt. Veel jonge gezinnen en bedrijven kiezen voor Lansingerland, een gemeente in ontwikkeling met een bloeiend verenigingsleven, veel groen, een dorps karakter en dicht bij de stad. Ook economisch telt Lansingerland mee: de Greenport Lansingerland is hét innovatieve kenniscentrum voor hightech-agrobusiness en ontwikkelt zich steeds meer als logistiek centrum. In Lansingerland doet iedereen mee en is er volop kans voor ontwikkeling. Wij denken in oplossingen en zorgen ervoor dat inwoners en ondernemers zich geholpen voelen. Samen maken wij Lansingerland. Lansingerland doet ‘t.

Doe jij mee?



Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten