Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder campings 24 uur (zzp)

Geplaatst 9 jun. 2023
Project ID: YIS 9132745
Plaats
Vught
Uren
24 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 4 sep. 2023
Einde: 12 nov. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 30 jun. 2023 14:00

Startdatum per september

Einddatum 12 november 2023

Schaal 7, ervaring met toezicht houden/handhaving, tarief in lijn met schaal 7 van de CAO gemeenten



Toezichthouder campings

Wil jij iets betekenen op het gebied van handhaving binnen onze gemeente? En sta jij stevig in je schoenen? Dan is deze tijdelijke functie wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als toezichthouder voer je controles uit op campings om strijdig gebruik waaronder permanent verblijf te onderzoeken. Dit betekent dat je onder andere langs de vakantiewoningen/caravans gaat om controles uit te voeren op aanwezigheid en een gesprek te voeren met de bewoners. Je verzamelt persoonsgegevens en andere gegevens (zoals kentekens en correspondentie) van de betrokken personen.

Je legt de gegevens vast in rapportages en levert deze aan bij de collega juridisch handhaver. Signalen van strijdig gebruik, waaronder permanente bewoning, pik je op en leg je middels foto’s vast.

Samen met de juridisch handhaver worden ook de tijden van toezicht bepaald. Hiervoor zoeken we een toezichthouder, die stevig in zijn schoenen staat en communicatief vaardig is. Ook vind je het geen probleem om flexibele werktijden te hebben. Controles kunnen bijvoorbeeld ook vroeg in de ochtend of in de avonduren plaatsvinden, voordat mensen naar het werk gaan en nadat zij thuis komen.

 

Wat verwachten we van je?

Ervaring op het gebied van toezicht houden is mooi meegenomen. Nog belangrijker vinden we dat je volledige controlerapporten kan maken, gebaseerd op feiten. Daarbij is nauwkeurigheid en alertheid op de signalen in de omgeving belangrijk. Verder is het belangrijk dat je communicatief sterk bent.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten