Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder bouw - WABO (zzp)

Posted Jul 6, 2022
Project ID: YIS 9117548
Location
Bergeijk , Noord-Brabant
Duration
5 maanden
(Aug 1, 2022 - Dec 23, 2022)
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jul 13, 2022 10:00 AM

Uren per week: 24 ( iets meer/minder ook graag aanbieden)

Schaal: 8 medior of begin 9

Start: zsm

Duur: tot 31-12-2022

Tarief: indicatief 50,- (schaal 8 medior) maar  opdrachtgever staat open voor andere kandidaten met meer ervaring en een ander tarief, bij ruim hoger tarief evt ook wat minder uren.

Ook een junior kandidaat kan een optie zijn; als je elders al een  periode een korte opdracht hebt gedaan of een relevante stage. Starten zonder enige ervaring is helaas geen optie; er is niet voldoende tijd en capaciteit om iemand zonder kennis en ervaring voor deze korte periode in te zetten.

 

Taken:

 

  • Zelfstandig voorbereiden, prioriteren en uitvoeren van planmatige controles m.b.t. activiteit bouwen, monumenten, inritten, bomenkap en afwijken bestemmingsplan. 
  • Zelfstandig voorbereiden, prioriteren en uitvoeren van planmatige controles m.b.t. APV vergunnin-gen, sloopmeldingen (exclusief asbest), drank en horecawet en de Basis Administratie Gebouwen. 
  • Toezicht op vergunningsvrije bouwwerken, bestaande bebouwing en het gebruik van percelen en opstallen mede op basis van het bestemmingsplan. Rapporteren en verwerken van controles in centrale registratiesystemen.

 

 

Jij brengt mee: 

  • Je beschikt minimaal over een relevante MBO opleiding (bouw, en/of ervaring in een vergelijkbare rol)

Similar projects

+ Search all projects