Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Toezichthouder Bouw / illegale bewoning (flexibele inzet)

Geplaatst 27 aug. 2021
Project ID: YIS 9100345
Plaats
Asten
Uren
8 uur/week
Periode
1 jaar, 6 maanden
Start: 1 sep. 2021
Einde: 28 feb. 2023
Tarief
50 - 64 €/uur

Sollicitatie deadline: 31-8-2021 08:00

 

Description: 

Het betreft het uitvoeren van toezicht en handhavingscontroles op illegale bewoning. Handhavend optreden bij inspecties kan nodig zijn. Opmaken van rapportages en brieven. Kennis van bouwrecht, bouwbesluit en brandveiligheid is noodzakelijk.
In een periode van 18 maanden zal ongeveer een inzet nodig zijn van 500 uren, op flexibele basis. Uiteraard in goed onderling overleg. 

 

Requirements:

Wij zijn op zoek naar een toezichthouder bouw met minimaal een MBO/HBO opleiding. Bouwkunde liefst met aantoonbare kennis van illegale bewoning, en daarbij behorende aspecten. Denk aan brandveiligheid.

Daarnaast beschikt hij/zij over een zelfstandige, resultaatgerichte en flexibele werkhouding, goede communicatieve - en onderhandelingsvaardigheden gekoppeld aan een goede presentatie. Een ABW2 siploma is een grote pré, anders graag duidleijk maken in het CV welke juridische kennis je als kandidaat bezit. Affiniteit met digitale systemen.

Gesprekken vinden plaats in de week van 6 september.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten