Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder (zzp)

Geplaatst 13 okt. 2023
Project ID: YIS 9141146
Plaats
Panningen
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 nov. 2023
Einde: 1 mei 2024
Tarief
63 - 71 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 20 okt. 2023 14:00

MBO+

Uurtarief max 71 euro

Uren per week: 32 of 36 uur

Periode van nov 2023- mei 2024





Jouw werkzaamheden

  • Als toezichthouder ben je primair verantwoordelijk voor het opschonen van het vergunningen bestand voor de niet gerealiseerde plannen, bouwwerken, inritten enzovoort.

  • Je gaat in overleg met partijen, bekijkt wat de mogelijkheden zijn en verzorgt de correspondentie van de intrekking van de vergunning.

  • Je signaleert en treedt op tegen ongewenste en onveilige situaties en strijdigheden met het bestemmingsplan. Ook behandel je klachten binnen je werkterrein op het gebied van ruimtelijke ordening en bouwen. Je controleert 5 landschappelijke inpassingsplannen.

  • Je bent zowel technisch als juridisch onderlegt. Op het vlak van bouwregels, vergunningsvrij bouwen en planregels kun jij onze inwoners richting geven wat wel en niet kan.

  • Je werkt samen binnen een team waarin zowel toezichthouders, handhavers en juristen werkzaam zijn. Samen draag je zorg voor de kwaliteit en kwantiteit van het werk. 



Wie zijn wij

Wij zijn jong, ambitieus en vernieuwend. Zelfsturing is hier zo ongeveer uitgevonden en daar zijn we trots op. Onze inwoners en ondernemers denken zelf na over de toekomst van hun dorp en weten elkaar te vinden. Peel en Maas geeft ruimte, en inwoners en ondernemers beleven die ruimte!

We koesteren de kleinschaligheid en de menselijke maat die past bij een plattelandsgemeente. Die sfeer van ambitie, vernieuwing maar ook nuchterheid vind je terug in onze organisatie. Openheid, vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en samenwerken zijn kenmerkend voor ons. Hiërarchie vinden we niet zo belangrijk.

Het Huis van de Gemeente is een werkomgeving die dit letterlijk mogelijk maakt.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten