Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder (zzp)

Geplaatst 28 feb. 2023
Project ID: YIS 9128760
Plaats
Venray, Limburg
Uren
10 uur/week
Periode
9 maanden
Start: 3 apr. 2023
Einde: 22 dec. 2023
Tarief
0 - 70 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 7 mrt. 2023 13:00

Startdatum: 03 april

Einddatum: 22-12 met een optie tot eventueel verlengen

Aantal uur: gemiddeld 10 uur in de week. Afhankelijk van je werkzaamheden kan dit verschillen

Functieschaal: 7

Tarief: max €64

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Als toezichthouder Openbare Ruimte (Civiel) ben je verantwoordelijk voor het toezicht van één van onze civieltechnische projecten. Je houdt toezicht (technisch en kwalitatief) op het werk dat de aannemer voor ons uitvoert. Daarbij toets je deze werkzaamheden aan de opdracht en het bestek. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden overeenkomstig de voorschriften worden uitgevoerd en de beheertoestand gewaarborgd wordt. Je bent eerste aanspreekpunt voor de aannemer, maar ook voor de omwonenden van het project. Je voorkomt klachten, maar mochten die er toch komen, dan handel jij ze af.

Het team

De toezichthouder Openbare Ruimte verricht z’n werkzaamheden namens het team Openbare Ruimte. Dit team bestaat uit 32 medewerkers. Samen werken zij aan de ontwikkeling, inrichting en beheer van de openbare ruimte van onze gemeente. Dit doen ze samen met onze inwoners en andere betrokken partijen. Onze mensen hebben kennis van zaken en weten wat in de gemeente speelt. Samen zorgen ze voor een goede, duurzame en prettige openbare ruimte voor de inwoners, bedrijven, instellingen en bezoekers van Venray.


Functie-eisen:

  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur op het gebied van civiele techniek

  • Werkervaring op het vakgebied is een must.

  • Je kunt nauwkeurig werken en hebt een praktische inslag.

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling.

  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken, beslissingen te nemen en creatieve oplossingen te bedenken.

  • Je hebt de beschikking over een eigen auto voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten