Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance telefonist/e Rijksvaccinatieweek / Mdw KSC (zzp)

Posted Sep 14, 2023
Project ID: YIS 9139661
Location
Venlo
Timeline:
4 weeks
Starts: z.s.m.
Ends: Oct 13, 2023
Hours/week
20 hrs/week
Payrate range
30 - 35 €/hr
Application Deadline: Sep 15, 2023 2:00 PM

Voor de Veiligheidsregio Limburg Noord zijn wij op zoek naar een telefonist/e.

Het gaat om een kortstondige opdracht (zie bijgevoegde omschrijving). Vanuit het Rijksvaccinatieprogramma begint de vaccinatieweek weer bijna.

Duur opdracht: weken 38 t/m 41, 5 dagen per week.

Tijden: dagelijks van 13-17 uur.

Schaal 5

Tarief: €28-€35

Standplaats: VenloAanleiding:

De voorbereidingen voor de RVP week (week 41-2023) lopen op volle toeren. Ter ondersteuning van het KCC, waar ouders in de weken voorafgaand aan de RVP week dagelijks tussen 13.00 en 17.00 uur kunnen bellen om de afspraak te verzetten, zijn we op zoek naar 2 collega´s die, op afroep, beschikbaar en inzetbaar zijn. Voor de telefoontjes aan te nemen worden 2 telefonistes ingezet, echter we willen de ruimte hebben om in geval van grote drukte intern op te kunnen schalen.

 

Wie zoeken we:

Ben jij die collega die in de weken 38, 39, 40 en 41 dagelijks beschikbaar wilt en kunt zijn?

Je kunt dus beschikbaar zijn in de tijdvakken 13.00 uur tot 17.00 uur om in voorkomende gevallen direct in te kunnen springen en de 555 lijn mee te gaan bemensen.  Het kan aan de telefoon druk zijn dus we zoeken collegae die stressbestendig zijn, de ouders klantvriendelijk te woord staan en hen helpen de afspraak te verzetten. Je kunt goed met Office 365 werken en je bent accuraat in het opslaan van de gewijzigde afspraken in een voorbereide Excel werkmap. Bekendheid met de telefooncentrale is belangrijk.

Wat ga je dan doen?

Het verzetten van de afspraken kent voor deze RVP week een andere opzet, dat wil zeggen dat wanneer je de 555 lijn gaat bemensen, je puur de telefoontjes beantwoordt van ouders die de afspraak willen verzetten en deze wijziging doorvoert in een Excel bestand.

Similar projects

+ Search all projects