Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance technisch specialist riolering (zzp)

Posted Sep 27, 2022
Project ID: YIS 9121405
Location
Groningen, Groningen
Hours/week
36 hrs/week
Timeline
1 year
Starts: Oct 12, 2022
Ends: Sep 30, 2023
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Oct 11, 2022 2:00 PM

Startdatum: Zsm

Duur: Een jaar (met kans op verlenging)

Inzet: 36 uur

Schaal 9, CAO Gemeenten

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Wil je de uitdaging aangaan om van Groningen een klimaatadaptieve stad te maken door je bijdrage te leveren aan tal van uitdagende projecten? Ben jij proactief en denk je in kansen en mogelijkheden? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

De gemeente Groningen is gegroeid na de fusie met de gemeente Ten Boer en Haren en ondertussen de vijfde gemeente van Nederland geworden. Samen met een aantal andere organisaties is de gemeente Groningen banenmotor van de noordelijke economie. Steeds meer mensen willen in Groningen werken, wonen en studeren.

De komende decennia wordt flink geïnvesteerd in de openbare ruimte. Dit brengt nieuwe ontwikkelingen met zich mee, maar betekent ook dat de bestaande openbare ruimte goed op orde moet blijven. En op het domein van riolering zullen we in verband met de klimaatverandering op tijd moeten nadenken over duurzame maatregelen die we moeten nemen.

 

Waar je komt te werken

De directie Stadsbeheer vervult een belangrijke rol in het beheer en onderhoud van de openbare ruimte in de stad, gericht op een prettige en duurzame leefomgeving die schoon, heel, veilig en toegankelijk is.

Afdeling Techniek en Natuur zorgt voor het beheer en onderhoud van technische (ingewikkelde) objecten die te maken hebben met riolering, bomen, verlichting, groen, afval, kunstwerken, bruggen en wegen. Wij bereiden het werk voor en zetten dit hoofdzakelijk buiten de organisatie in de markt weg. Binnen ons team heerst een informele sfeer, naar buiten toe presenteren wij ons als een professionele sparringpartner. 

 

Jij

 • bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en (laten) uitvoeren van grote (onderhouds-)projecten voortvloeiend uit het Gemeentelijk Water- en Rioleringsplan (GWRP);
 • bent intern opdrachtgever voor het gemeentelijk ingenieursbureau en bewaakt de financiën van de projecten;
 • bent sparringpartner en aanspreekpunt voor interne en externe partners op het gebied van het gemeentelijk rioleringssysteem en levert vanuit je deskundigheid een bijdrage aan het verbeteren van processen op dat gebied;
 • denkt mee over innovaties op het gebied van klimaatadaptatie, duurzaamheid en manieren om (samen met de markt) te komen tot nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied;
 • neemt deel aan projectgroepen en overlegstructuren zoals bijvoorbeeld onze partners in de waterketen, waaronder waterschappen en waterleidingbedrijven.

 

Om als Technisch Specialist succesvol te zijn, vragen wij het volgende van jou

 • HBO werk- en denkniveau;
 • een civieltechnische achtergrond in het vakgebied;
 • kennis van/ervaring met aanbestedingstrajecten en het aansturen van projecten;
 • kennis van de markt op het gebied van water en riolering;
 • een positieve en enthousiaste houding, gericht op innovatie en nieuwe kansen;
 • een teamspeler die gericht is op samenwerking.

Similar projects

+ Search all projects