Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance technisch specialist ICT (zzp)

Geplaatst 3 apr. 2024
Project ID: YIS 9154359
Plaats
Assen, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 mei 2024
Einde: 1 nov. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 9 apr. 2024 09:00

Startdatum: zsm

Duur: 6 maanden

Inzet: 36 uur per week

Inschaling: Schaal 9 CAO Gemeenten

Richtlijntarief: € 80 (senior)

Let op! alleen ZZP'ers die een Eenmanszaak of een BV zonder partners hebben kunnen gecontracteerd worden


Opdracht:

Vanwege een lopende vacature zoeken we tijdelijk iemand die het team Technisch Beheer kan versterken voor het dagelijks beheer op SQL, technisch applicatie- en serverbeheer, VMware en Microsoft producten.

Organisatie/ Team

Je komt te werken in het team Technisch Beheer. Dit team zorgt voor de algehele continuïteit en veiligheid van de ICT omgeving van de gemeente Assen. Het team Technisch Beheer wordt aangestuurd door de Teammanager Beheer en bestaat uit 2 Projectleiders, 7 Technisch Specialisten, 3 Operationeel Technisch Beheerders en een Coördinator.

Jouw competenties

Flexibel, goed in communicatie, proactief

 

Jij

Als Technische specialist implementeer, optimaliseer en troubleshoot je de ICT infrastructuur en waarborg je de kwaliteit en performance hiervan. Je zorgt voor een optimale inrichting van de ICT systemen plus een adequate security in alle omstandigheden en adviseert over aanpassingen en vernieuwingen.

Wij vragen

Kennis en werkervaring bij overheidsinstanties, brede kennis van diverse ICT voorzieningen en direct kunnen werken aan beheer, onderhoud en ontwikkeling.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten