Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Technisch Projectleider Drechtsteden

Geplaatst 21 sep. 2021
Project ID: YIS 9101588
Plaats
Dordrecht
Uren
16 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 dec. 2021
Einde: 30 nov. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 11-10 9:00

Start: 1-11-2021

Aantal uur per week: voorkeur 16 uur

Richttarief: conform kandidaat (Schaal 10)

Duur van de opdracht minimaal voor 12 maanden met optie op verlenging

 

 

Wij zijn op zoek naar een tijdelijke projectleider voor de periode van 1 jaar die van aanpakken weet! Je bent betrokken bij uiteenlopende projecten op het gebied van slopen, saneren en beheer gronden. Het betreft een functie voor 16 uur per week.

 

Technisch Projectleider Drechtsteden

Dordrecht/ 1 jaar / 16 uur per week

 

Waar kom je te werken?

 

Je komt te werken in een kennis gedreven team te werken met 30 betrokken collega's die een diverse achtergrond hebben op technisch gebied van vastgoedbeheer en onderhoud. Hierdoor kan je veel van elkaar leren. Er heerst een hands-on mentaliteit. Regelmatig worden ideeën uitgewisseld over oplossingen en wordt stil gestaan bij opleidingen die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Het werkgebied is zeer divers, van scholen tot zwembaden en van gemeentehuizen tot woningen. Plezier in het werk is erg belangrijk.

 

In je functie is geen dag hetzelfde. Het is dynamische en je schakelt met veel partijen. Je verantwoordelijkheid is groot en je hebt de vrijheid om je werkzaamheden in te vullen naar eigen inzichten. Het ondersteunen van collega's in alle mogelijke vraagstukken is daarbij vanzelfsprekend voor je.

 

Wie zijn wij?

 

Het Servicecentrum Drechtsteden (SCD) is de verbindende kracht achter zeven gemeenten en een aantal regionale organisaties binnen de Drechtsteden. We bieden ondersteunende diensten op het gebied van Financiën, Juridische Zaken, Personeel & Organisatie, Facilitair Management, ICT, Documentaire Informatie Voorziening, en Communicatie.

 

Naast het leveren van kwaliteit in dienstverlening staan plezier in het werk en de persoonlijke ontplooiing van onze medewerkers centraal. Iedere uitdaging binnen onze regio is een kans om jouw talent verder te ontwikkelen. Wij zijn ondernemend. Bij ons mag je vragen stellen maar durf vooral ook te doen.

 

In onze organisatie werken we met vier kernwaarden die ons richting geven: Professioneel, Empathisch, Eigenaarschap en Lef. We gaan ervan uit dat deze ook voor jou vanzelfsprekend zijn in je werk en in je samenspel met collega's en onze klanten.

 

 

Wat ga je bij ons doen?

 

Het SCD is op zoek naar een projectleider die als spin in het web binnen het vastgoed van de Drechtsteden functioneert op het gebied van slopen, saneren en beheer gronden. Als projectleider coördineer en begeleid je projecten en voer je in opdracht van gemeenten verschillende onderzoeken uit zoals een milieukundig onderzoek, grondonderzoek, asbestonderzoek etc. Daarnaast zorg je ervoor dat grond bouwrijp wordt gemaakt. Wij zoeken iemand die planmatig sterk is, stressbestendig is en aantoonbare kennis heeft van slopen, saneren en bouwkunde. Als projectleider sta je in contact met zowel aannemers als beleidsmakers en met mensen op de bouwplaats.  Je werkt nauw samen en in dienst van de integrale projectleider. Omdat projecten ook binnenstedelijk plaatsvinden is communicatie met omwonenden van groot belang. Dit houdt in dat je communicatief sterk bent, goed kunt samenwerken en snel kunt schakelen.

 

 

Je takenpakket:

 

-       Verantwoordelijk voor sloopprojecten, saneren en start bouwactiviteiten in de Drechtsteden;

-       Voert de directie over de sloopprojecten; 

-       Opstellen van werkbeschrijvingen en kostenramingen;

-       Je zet onderzoeken uit; asbestonderzoeken, grondonderzoeken, flora en fauna etc.;

-       Handelt schadezaken af;

-       Je schakelt met projectmanagers, aannemers, collega's over de voortgang en maakt hierover afspraken;

-       Je bent verantwoordelijke voor aanbestedingstrajecten en vergunningsaanvragen;

-       Incidenteel projectleider bij overige vastgoedbeheer en onderhoud projecten binnen de Drechtsteden.

-       Je beheert gronden van Grondzaken.

 

Wat breng je mee?

 

-       HBO denkniveau met een bouwkundige achtergrond (kennis van civiele techniek is een pre).

-       Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

-       Je hebt aantoonbare kennis van de wet- en regelgeving omtrent grondbeheer, slopen, asbest en vergunningstraject.

-       Resultaat- en oplossingsgerichte instelling .

-       Kennis en ervaring binnen de aannemerij.

-       Kennis van aanbestedingsrichtlijnen bij de overheid

Kennis van de bebouwde omgeving van Dordrecht is een pre

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten