Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance technisch projectleider (zzp)

Geplaatst 25 jul. 2024
Project ID: YIS 9162205
Plaats
Zwijndrecht, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 2 sep. 2024
Einde: 2 mrt. 2025
Tarief
80 - 100 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 19 aug. 2024 12:00
  • Aantal uur: 16-24 uur

  • Start: september, in overleg

  • Duur: opdracht voor 1 jaar met optie op verlenging

  • Tarief: schaal 11



Technisch Projectleider Herinrichting Openbare Ruimte 


Voor de gemeente Zwijndrecht zijn we op zoek naar projectleider civiele techniek met focus op rioolvervangingsprojecten. Is dit jouw nieuwe opdracht? 

 


Waar is de opdracht?  


Gemeente Zwijndrecht is een platte, informele en open organisatie. Een prettige werksfeer, vakmanschap, talentontwikkeling en resultaat staan centraal. Het raadsprogramma “Krachtig Zwijndrecht” omvat een stevig ambitie. De opgaven waar de gemeente Zwijndrecht voor staat, vragen om een grotere mate van samenlevingsgericht werken en het handelen vanuit één organisatie met een integrale aanpak. 

 

De opdracht Projectleider Civiele Techniek valt onder de afdeling Realisatie. Het is een dynamische afdeling die is onderverdeeld in vier teams; Team Accommodaties & Grondbedrijf, Team Beheer Openbare Ruimte, Team Projecten en Team Uitvoering (gemeentewerf). 

 


De opdracht: 

 

De gemeente Zwijndrecht kent een fors investeringsprogramma. Het accent ligt hierbij op grootschalige wijkgerichte (riool)vervangingsprojecten, met projectsommen tussen € 1-17 miljoen, waarbij de openbare ruimte integraal wordt aangepakt. De projecten kennen een integrale aanpak en worden gecombineerd met diverse programma’s op het gebied van bijvoorbeeld klimaatadaptatie, de aanleg van een warmtenet en een duurzame inrichting van de openbare ruimte. 

 

In deze opdracht ga je aan de slag met het succesvol technisch uitwerken van grootschalige wijkgerichte projecten, met een focus op (riool)vervanging, in Zwijndrecht. Concreet wordt de VO, DO en bestekfase afgerond van Vogelbuurt-West. Je bent verantwoordelijk in zowel de plan-, voorbereidings- als de uitvoeringsfase. De uitvoeringsfase wordt opgestart in deze opdracht.  

 

Binnen het project coördineer je de werkzaamheden, draag je zorg voor de voortgang, bewaak je de (technische) kwaliteit, de haalbaarheid en heb je oog voor de financiën en eventuele risico's. Gezien de aard van de opdracht is het wenselijk om op dinsdagen op locatie aanwezig te zijn. 

 

Wat neem je mee voor deze opdracht:  


  • Hbo-werk en denkniveau en een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van Civiele Techniek. 

  • Relevante werkervaring in een vergelijkbare rol en overheidsomgeving. 

  • Kennis van risico gestuurd werken. 

  • Bestuurlijke sensitiviteit. 

  • Aantoonbare kennis van projectmatig werken. 

 


Wat bieden we jou? 


Wij bieden jou een mooie uitdagende opdracht van 12 maanden voor 16-24 uur per week met optie op verlenging.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten