Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance technisch projectleider (zzp)

Geplaatst 11 jul. 2023
Project ID: YIS 9136562
Plaats
Dordrecht, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 11 jan. 2024
Tarief
60 - 80 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 26 jul. 2023 12:00

Aantal uren per week: 36

Duur: 3 maanden

Richttarief: max. €73,5 per uur

Schaal: 9-10



Bedrijfsinformatie:


De Servicegemeente Dordrecht (SGD) levert aan zeven Drechtstedengemeenten (Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam) en een aantal Gemeenschappelijke Regelingen kwalitatief hoogwaardige en efficiënte diensten op het gebied van financiën, informatisering, automatisering, documentaire informatievoorziening, communicatie, inkoop, facilitaire zaken, juridische zaken en HRM. Door de komst van het SGD kunnen de betrokken organisaties zich meer richten op de kerntaken die zij vervullen voor de bewoners, bedrijven en instellingen.

Het is een samenwerkingsverband van diverse organisaties, waarbij bedrijfscultuur en complexiteit van bestuurlijke processen zorgt voor een dynamische werkomgeving.



De werkzaamheden:


Binnen het team Levering van Service Gemeente Dordrecht ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van ICT beheer-projecten en (grote)wijzigingen ten behoeve van Life Cycle Management van zowel software als hardware.

Vooraf stel je zelfstandig het (project)plan op, inclusief planning van tijd en capaciteit. Daarna zorg je voor afstemming en goedkeuring van het projectplan met zowel opdrachtgever als het management van de afdeling ICT.

Je functioneert als spil tussen de ICT-afdeling, de gebruikersorganisatie en overige betrokken partijen en bent eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de toegewezen projecten en wijzigingen binnen de ICT-afdeling.

Tijdens de uitvoering coördineer je de activiteiten en stem je deze af met de afnemer. Als projectleider ICT rapporteer je hiërarchisch aan de teamleider Levering.  Je kunt via de wacht- en waakdienstregeling in roosterdiensten buiten werktijden opgeroepen worden om bij calamiteiten, rampen of ICT-verstoringen met hoge prioriteit werkzaamheden te verrichten vanuit huis of op locatie.


Waar kom je te werken?


Je komt te werken in het team Levering en dit bestaat uit 40 personen. Het team Levering is verantwoordelijk voor het beheer van o.a. Windows, VM-Ware, Storage, Linux/Unix, Netwerkbeheer en Telefonie.



Wat breng je mee?


·       Tenminste 3 jaar werkervaring met het succesvol leiden van technische en infrastructurele projecten;

·       Afgeronde opleiding op HBO-niveau met een sterke ICT component;

·       Technische achtergrond in IT Infra;

·       Ervaring met Life Cycle Management;

·       Ruime ervaring met het aansturen van leveranciers;

·       Je beschikt over overtuigingskracht, bent sociaalvaardig, analytisch sterk en resultaatgericht;

·       Verbinder, gericht op samenwerking;

·       Recente verklaring omtrent gedrag als projectleider binnen overheid (VOG);

·       Het is een pré als je in het bezit bent van PRINCE2 of vergelijkbare certificering;

·       Het is een pré als je ervaring met IT-dienstverlening vanuit een servicecentrum.




Wat bieden we jou?


Het betreft een tijdelijke vacature voor de periode van 3 maanden met de verwachting dat deze verlengd zal gaan worden.

Je wordt ingezet voor 36 uur per week. Ivm afstemming en overleg is aanwezigheid op kantoor voor 50% van de tijd gewenst.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten