Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance technisch medewerker spelen (zzp)

Posted Jul 27, 2022
Project ID: YIS 9118551
Location
Gemeente Almere , Flevoland
Duration
5 maanden
(Jul 25, 2022 - Dec 31, 2022)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Aug 5, 2022 12:00 PM

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 31-12-2022

Aantal uren week: 36

Inschaling: schaal 10

 

Almere is uniek door de meerkernige opzet met gescheiden verkeerssystemen, met daartussen veel groen, water en speelvoorzieningen. Almere is een aantrekkelijke green city, waarbij elke kern een eigen identiteit heeft. Dat maakt het een uitdagende stad om aan te werken. Almere groeit nog steeds, heeft een grote nieuwbouw opgave, maar de beheeropgave is groter dan je bij een jonge stad zou verwachten. Ook spelen actuele thema’s als circulair werken en verduurzaming een grote rol. Als technische medewerker spelen werk je aan het vergroten van de speelbeleving en speelwaarde van de (jonge) bewoners van Almere door wetgeving, techniek, uitvoering en de leefwereld met elkaar te verbinden.

 

Het bestuurlijk vastgestelde speelbeleid speelt hier een grote rol in. De uitvoering vindt plaats met drie markpartijen Dit vindt plaats met nieuwe nog aan te besteden marktpartijen die uitgedaagd worden om ons kwaliteitsniveau naar een hoger niveau te tillen. Het nieuwe speelbeleid vergt een andere manier van werken en denken zowel bij extern partijen als bij burgers en partners. In Almere beheren we ongeveer 3400 Speeltoestellen met een inventariswaarde van ruim 20 miljoen euro.

 

Voor deze uitdaging zoeken we technisch medewerker die het team spelen komt versterken. Samen met de 3 overige collega’s spelen zorg je ervoor om de stad nóg aantrekkelijker te maken voor onze inwoners. Als vakspecialist zorg jij er niet alleen voor dat het programma word uitgevoerd, maar ook en vooral dat dit op de juiste wijze gebeurt: veilig en technisch in orde. Wat ga je doen · Je levert input voor de meerjaren begroting beheer spelen.

·       Je houdt toezicht op de uitvoering van projecten en op de uitvoering van het dagelijks beheer (steekproefsgewijs)

·       Je draagt zorg voor opleveringsinspecties en revisie gegevens

·       Je draagt zorg voor het up to date houden van de inventaris in het systeem “GBI”.

·       Je voert directie over het programma en over het dagelijks beheer en onderhoud

·       Je ondersteunt bij veiligheidsvraagstukken en technisch dossiers zelfbouwtoestellen.

·       Je huurt in overleg met de senior technicus extra expertise in zoals bij een HIC meting.

·       Je ondersteunt bij bewonersparticipatie en bewonersinitiatieven en draagt in relatie hiermee zorg voor de afstemming met de betrokken collega van groen/grijs/water

·       Je coördineert meldingen van bewoners en zorgt voor snelle follow up i.s.m. onderhoudsaannemer.

·       Je houdt een totaalplanning bij over de uitvoering m.b.t. het programma en dagelijks beheer.

 

Functie-eisen:

Het gebiedsgericht werken vraagt dat je bij het uitoefenen van je werk verder kijkt dan je eigen vakgebied en kunt denken en handelen vanuit het grotere geheel. Vanuit je vakgebied denk je mee om knelpunten op te lossen, signaleer je ontwikkelingen en gaat hier proactief mee om door zaken bespreekbaar te maken. Intern heb je contact met alle betrokkenen van andere teams en afdelingen. Extern onderhoud je contacten met leveranciers, onderhoudende partij, schoolbesturen, speeltuinenbouwpartners, andere (semi)overheden, aanvrager.

·       Je hebt HBO werk- en denkniveau bij voorkeur Van Hall Larenstein

·       Je hebt kennis van de warenwet besluit “Attractie- en speeltoestellen” en de daarbij behorende Nen-normen, de WAS-regelgeving en zelfbouw certificering.

·       Je bent op de hoogte van de vakopleiding. SVS** en wil hiermee een start maken.

·       Je bent communicatief vaardig. · Je hebt enige ervaring met toezicht en directievoering.

·       Je bent een enthousiaste, proactieve en zelfstandige collega die zijn werk als een uitdaging ziet.

·       Je bent thuis in financiële zaken zoals begroting en kosten.

·       Je bent in bezit van een rijbewijs.

Similar projects

+ Search all projects