Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance technisch beheerder riolering (zzp)

Geplaatst 16 nov. 2023
Project ID: YIS 9143518
Plaats
Almere, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
3 weken
Start: z.s.m.
Einde: 4 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 24 nov. 2023 09:00

Startdatum: z.s.m

Duur opdracht: 6 maanden met optie tot verlengen

Uren: 36

Thuiswerken: 50% (gewenste dagen op kantoor dinsdag en donderdag)

Schaal: 9

Voorsteltermijn: vrijdag 24-11 09.00 uur


Wat ga je doen?

Als Technisch Beheerder Riolering voor Project Oosterwold speel je een cruciale rol in zowel het beheer van bestaande rioleringssystemen als in het adviseren en uitwerken van beheeraspecten voor nieuwbouw. Je staat voor de uitdaging om een professionele en efficiënte beheerorganisatie te ontwikkelen en te leiden. Dit omvat een grootschalige inspanning om rioolstelsels te vervangen en slimmer te onderhouden, waarbij het benutten van data centraal staat om dit op een efficiënte wijze aan te pakken.

In nauwe samenwerking met collega's van diverse vakdisciplines, werk je aan het vormgeven van risicogestuurd beheer. Concreet omvat jouw verantwoordelijkheid:

  • Het opstellen van beheer- en inspectieplannen voor vuilwaterafvoer;

  • De uitvoering van het jaarprogramma Beheer en Onderhoud voor vuilwaterafvoer waaronder het plannen en coördineren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en budgetbeheer;

  • Verantwoordelijk voor het implementeren en controleren van inspecties. Bijdragen aan beheerparagrafen bij de ontwikkeling van dit project;

  • Het beheer en op orde houden van relevante beheerdata;

  • Vastleggen van alle relevante data in beheersystemen, inclusief samenwerking met innovatieve partijen voor data-analyse.


Je werkt nauw samen met adviseurs, directievoerders en toezichthouders, en onderhoudt contacten met externe stakeholders zoals aannemers, overheden en andere betrokken partijen.

Over Oosterwold:

Oosterwold, is qua gebiedsontwikkeling uniek waarbij nagenoeg alles door bewoners wordt ontworpen en aangelegd op een groene, zelfvoorzienende duurzame manier. Het afvoeren en zuiveren van vuilwater werd eerst door bewoners ontworpen en aangelegd, maar wordt nu door de gemeente overgenomen. Hier ben jij een professional in het beheer van vuilwaterafvoer in een ingewikkeld gebied. Er zijn juist veel beperkingen en daar is creativiteit voor nodig. Beperkte ruimte, slechte bodemgesteldheid, hoge tijdsdruk.


Wie ben jij?

Jij bent een deskundige beheerder met stevige communicatieve vaardigheden. Je hebt lef en kunt opbouwende feedback geven en ontvangen. Je bent resultaatgericht, maar verliest daarbij nooit de klant uit het oog. Je beschikt over:

  • Een afgeronde opleiding in Civiele Techniek of een vergelijkbare richting, met hbo werk- en denkniveau.

  • Rijke kennis en ervaring in water- en rioleringsgebied, vacuümriolering is een pré.

  • Interesse in gegevens gestuurd beheer en automatisering.

  • Een positieve kijk op samenwerken, nauwkeurigheid en daadkracht.



Wat breng je mee?

Naast jouw technische expertise en passie voor beheer, heb je het vermogen om nieuwe kansen te zien en te benutten. Je bent in staat om in een team te werken en buiten de gebaande paden te denken. Minimaal 3 jaar ervaring in rioolbeheer bij overheid

Gevraagde competenties: Samenwerkingsgericht, overtuigend, communicatief vaardig, schriftelijke vaardigheid, besluitvaardig, stressbestendig

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten