Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance technisch adviseur realisatie (zzp)

Geplaatst 16 nov. 2023
Project ID: YIS 9143516
Plaats
Almere, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 14 mei 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 24 nov. 2023 09:00

Uren: 36/ week

Thuiswerken: 50% (gewenste dagen dinsdag en donderdag)

Startdatum: z.s.m

Duur opdracht: 6 maanden met optie tot verlengen

Schaal: 10

Voorsteltermijn: vrijdag 24-11 09.00 uur

  • Gunningscriteria rechtsvorm: eenmanszaak bij de KVK geregistreerd of een BV zonder personeel. Maatschap en VOF zijn niet mogelijk. (Dit geldt voor alle opdrachten op ons platform).

  • Benodigde devices (telefoon/laptop) worden niet verstrekt door de opdrachtgever.



WAT GA JE DOEN

In de rol van Technisch Adviseur sta jij aan het roer van de realisatiefase binnen project Oosterwold. Je vertaalt complexe technische inzichten naar kristalheldere ontwerpen die als kompas dienen voor het gehele project. Jij werkt inhoudelijk samen met werkvoorbereiders bij het maken van definitieve ontwerp en tekeningen van het rioolsysteem en gemalen. Je fungeert als bruggenbouwer tussen verschillende partijen, waarbij je wateraspecten naadloos integreert in de verschillende projecten binnen dit plangebied. Het vastleggen van cruciale data en informatie is jouw tweede natuur, waarmee je de voortgang nauwlettend bewaakt en bijdraagt aan de overdacht- en nazorgfase . Als een ware dirigent speel je een centrale rol binnen projectteams en lever je een duurzame bijdrage aan waterbeheer binnen project Oosterwold.

OVER OOSTERWOLD 

Oosterwold, is qua gebiedsontwikkeling uniek waarbij nagenoeg alles door bewoners wordt ontworpen en aangelegd op een groene, zelfvoorzienende duurzame manier. Het afvoeren en zuiveren van vuilwater werd eerst door bewoners ontworpen en aangelegd, maar wordt nu door de gemeente overgenomen. Hier ben jij een professional, in vuilwaterafvoer ontwerpen in een ingewikkeld gebied. Als Technisch Adviseur zorg jij voor de realisatie en uitvoering van riolering. Er zijn juist veel beperkingen en daar is creativiteit voor nodig. Beperkte ruimte, slechte bodemgesteldheid, hoge tijdsdruk

WAT BRENG JE MEE

Jij bent de sleutel tot effectief waterbeheer binnen project Oosterwold. Met jouw diploma in een relevant vakgebied, zoals civiele techniek of watermanagement, sta je stevig in je schoenen. Dankzij je ervaring met water gerelateerde projecten en brede kennis van stedelijk water, ben je als een vis in het water binnen deze rol.

Je hebt de gave om technische ontwerpen definitief te maken en bent een meester in communicatie, waardoor je moeiteloos schakelt met diverse belanghebbenden. Met een proactieve instelling en het vermogen om zelfstandig te werken, duik je in elke uitdaging met volle energie.

Gevraagde competenties: Technisch ontwerpen, analytisch, oplossingsgericht, proactief, samenwerkingsgericht, overtuigend, communicatief vaardig, schriftelijke vaardigheid, besluitvaardig, stressbestendig.

Daarnaast heb je:

-Minimaal 3 jaar ervaring als technisch adviseur riolering/ontwerper in realisatie.

-Ervaring met vacuümriolering (pré)

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten