Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance technisch adviseur planvorming (zzp)

Geplaatst 16 nov. 2023
Project ID: YIS 9143508
Plaats
Almere
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 4 dec. 2023
Einde: 4 jun. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 24 nov. 2023 09:00

Startdatum: 04-12-2023

Projectduur: 6 maanden

Uren per week: 36


Technisch adviseur planvorming

Wil jij jouw stempel drukken op de ontwikkeling van een groen, duurzaam gebied tussen Almere en Zeewolde? Oosterwold is jouw speelveld, waar jij als Technisch adviseur planvorming een cruciale rol gaat vervullen in het creëren van een toekomstbestendige leefomgeving.

 

Over Oosterwold: 

Oosterwold, is qua gebiedsontwikkeling uniek waarbij nagenoeg alles door bewoners wordt ontworpen en aangelegd op een groene, zelfvoorzienende duurzame manier met bijvoorbeeld stadslandbouw. Het afvoeren en zuiveren van vuilwater werd eerst door bewoners ontworpen en aangelegd, maar wordt nu door de gemeente overgenomen. Hier ben jij een professional, in vuilwaterafvoer ontwerpen in een ingewikkeld gebied.

Als Technisch adviseur planvorming ben jij de motor achter de realisatie van riolering. Er zijn juist veel beperkingen en daar is creativiteit voor nodig. Beperkte ruimte, slechte bodemgesteldheid, hoge tijdsdruk.


Wat ga je doen?

Als Technisch adviseur planvorming sta je aan de frontlinie van deze uitdagende ontwikkeling. In deze rol werk je intensief samen met beheerders en adviseurs om innovatieve oplossingen te ontwerpen voor rioleringsnetwerken op particuliere wegen, waarbij je de beperkte ruimte en zettingsgevoelige ondergrond als inspiratiebron gebruikt.

Je staat aan het roer van de ontwikkeling en realisatie van een vacuumrioleringssysteem, waarbij je jezelf verder ontplooit in samenwerking met een hecht gebiedsgericht team. De samenwerking binnen dit kleine team is gestroomlijnd en de opdracht is glashelder, waardoor je de ruimte hebt om je creativiteit en vakkennis optimaal te benutten.

Met een scherp oog voor detail en afstemming met diverse stakeholders, leid je de werkzaamheden in een logische volgorde. Je begint met het opstellen van een schetsontwerp dat aansluit bij de specifieke kenmerken van de locatie. Je neemt het voortouw in het toetsen van het voorlopige ontwerp, waarbij je rekening houdt met de vooraf vastgestelde systeemkeuze.

Als essentieel lid van het team combineer je technische vaardigheden met communicatieve kwaliteiten om een naadloze afstemming te bereiken tussen de verschillende betrokken partijen. Jouw rol draagt bij aan de duurzame ontwikkeling van leefomgevingen en het waarborgen van de infrastructuur op particuliere wegen. Kortom, deze positie biedt jou de kans om jouw expertise te benutten, uitdagingen te overwinnen en bij te dragen aan een efficiënte en effectieve realisatie van rioleringsprojecten in complexe omstandigheden.


Gevraagde competenties:

Technisch ontwerpen, analystisch, oplossingsgericht, proactief, samenwerkingsgericht, overtuigend, communicatief vaardig, schriftelijke vaardigheid, besluitvaardig, stressbestendig

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten