Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teammanager RO (zzp)

Geplaatst 9 apr. 2024
Project ID: YIS 9154839
Plaats
Hellevoetsluis, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 mei 2024
Einde: 1 nov. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 16 apr. 2024 12:00

Startdatum (gewenst)? z.s.m.

Startdatum (uiterlijk)? z.s.m.

Einddatum? 6 mnd 

Aantal uren: 32 uur

Optie tot verlenging? nnb

Vaste werkdagen gewenst / vereist? Voorkeur voor dinsdag/donderdag

Mogelijkheid tot thuiswerken? Ja, regeling is 50% thuis 50% kantoor. 

Schaal CAR UWO? Schaal 13

Richtlijn uurtarief? 110 max


Dit doe je

Als teammanager van het team RO bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Voorne aan Zee ben je verantwoordelijk voor een optimale uitvoering van taken op het gebied van het voorbereiden en (doen) uitvoeren van het algemeen, strategisch en uitvoerend landelijk en gemeentelijk beleid op het terrein van ruimtelijke ordening en stedenbouw, wonen, verkeer en vervoer, milieu, ecologie, archeologie, duurzaamheid, erfgoed/monumenten en klimaatadaptatie.


Het team RO bestaat uit vier clusters (RO, verkeer, duurzaamheid en wonen) van in totaal ongeveer 25 medewerkers. Je stuurt op een integrale samenwerking binnen het team en tussen teams uit de hele organisatie. Je stuurt eveneens op een zorgvuldige uitvoering van taken op de verschillende beleidsterreinen. Gezien de fusie per 1 januari 2023 is de focus in 2024 meer gericht op hetdoorontwikkelen van het team: waar kunnen we ons verder verbeteren, in welke richting moeten wij ons verder ontwikkelen en hoe anticiperen we daarop? De opdracht is voornamelijk gericht op het verbeteren van de werkprocessen en werkafspraken binnen het team en met andere teams.


Je adviseert het MT en bestuur over complexe bestuurlijke dossiers en beleidsontwikkelingen. Je zorgt dat werkzaamheden passen binnen beschikbare budgetten en capaciteit en stuurt op gemaakte afspraken daarover. Je weet op een goede manier medewerkers te begeleiden in een veranderende juridische en maatschappelijke omgeving na de implementatie van de Omgevingswet en zorgt dat hetprogramma duurzaamheid van de grond komt. Samen met het afdelingsmanagementteam (AMT) formuleer je een ontwikkelvisie op de afdeling. Het afdelingsmanagementteam bestaat uit vier personen: Afdelingsmanager, teammanager PGE (Planvorming, gebiedsontwikkeling en Economie), teammanager VTH (Vergunningen, Toezicht en Handhaving) en teammanager RO (RuimtelijkeOntwikkeling).


Dit ben je

  • Je beschikt over HBO/WO werk en denkniveau, waarbij een afgeronde HBO- of Master in het werkveld een pre is.

  • Je hebt aantoonbare affiniteit met en/of kennis van in ieder geval Ruimtelijke Ordening en Duurzaamheid.

  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om een stevige gesprekspartner te zijn voor klanten, bestuur, MT en medewerkers.

  • Bestuurlijke sensitiviteit is als vanzelfsprekend van belang.

  • Je bent daarnaast procesgericht, empathisch en doortastend.

  • Je bent in staat om teamleden mee te nemen in de diverse uitdagingen en doet dat op een coachende manier.





Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten