Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teammanager hrm (zzp)

Geplaatst 7 aug. 2023
Project ID: YIS 9137962
Plaats
Almere, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
4 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
88.5 - 110 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 22 sep. 2023 09:30

Uren per week: 36 uur

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 31-12-2023, kans op verlenging.De afdeling HRM-JZ is op zoek naar een ervaren manager in het HRM vakgebied met een vooruitstrevende kijk op de wereld. Een natuurlijke leider die ervan houdt om teams van professionals aan te sturen en hen te begeleiden in zowel het onderlinge samenspel als het samenspel met de organisatie. Investeer jij graag in relaties en wil jij de komende jaren Almere een nóg aantrekkelijker werkgever helpen maken?Almere is een stad van ontwikkeling, een echte pioniersstad. Bijna 50 jaar geleden werden de eerste huizen er gebouwd. Inmiddels wonen er meer dan 220.000 mensen en staat er een gemeentelijke organisatie van ongeveer 2000 fte. Met al die collega’s werken wij voor de inwoners en bedrijven in de stad. Onze afdeling HRM & Juridische Zaken bestaat uit circa 100 professionals.Almere streeft naar een inclusieve cultuur waarin we diversiteit omarmen. Inclusief betekent dat iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt – niet ondanks maar dankzij de verschillen. Talent als basis en diversiteit als kracht. Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit én de diversiteit van onze mensen.Wat staat je te doen?


Je vormt samen met drie andere teammanagers en de afdelingsmanager het MT van de afdeling. Twee teammanagers zijn verantwoordelijk voor de juridische teams. En samen met één andere manager geef jij leiding aan onze HRM teams. Deze zijn onderverdeeld in de onderdelen Beleid & Advies, Servicedesk & Servicecontrol, Salarisadministratie, Arbo & Inzetbaarheid, Loopbaan & Ontwikkeling en Recruitment.


Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor het functioneren en de verdere professionalisering van HRM, waarbij de inhoudelijke aansturing op bovengenoemde taakvelden op integrale wijze plaatsvindt.Als manager ben je onderdeel van het managementteam van de afdeling en:


 • Stuur je je medewerkers aan; je coacht, zorgt voor ontwikkeling, spreekt aan en managet de werkdruk;

 • Ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit en integraliteit van de producten en processen van je teams;

 • Ben je direct aanspreekbaar voor directie; je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van organisatieopdrachten, waarbij je actief informeert, positief-kritisch adviseert op koers en strategie en keuzes voorlegt m.b.t. prioritering;

 • Ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de hele organisatie; je legt actief verbinding met andere afdelingen, het managementteam en het directieteam. Je overziet de impact van (de producten van) de afdeling naar de rest van de organisatie.Wat wij van je vragen:


We werken de komende periode aan stevige inhoudelijke opgaven. Denk aan het vergroten van de kwaliteit en integraliteit van onze voorstellen, analyses en beleidsnota’s, en het duurzaam, toekomstbestendig inzetten en behouden van ons menselijk kapitaal.Hierbij:

 • Zoek je de verbinding. Je investeert in relaties. Je staat krachtig in je rol, bent analytisch en kunt visie vertalen naar praktische uitvoering. Je staat positief in het leven en je hebt plezier;

 • Houd je het simpel. Jouw kracht ligt in het toetsen van de behoeften en het praktisch maken van elke opdracht. Samen met je teams kijk je naar wat er nodig is om vanuit de essentie te werken;

 • Ben je leergierig. Voor jou is persoonlijke groei net zo belangrijk als vakinhoudelijke ontwikkeling.

 • Je kent jezelf en geniet van leren. Jij ziet waar er kansen liggen voor verbetering en denkt in oplossingen;

 • Heb je overzicht. Je hebt een sterke visie en gelooft in integraal werken, waarbij contact met de samenleving centraal staat.

 • Je werkt doelgericht, wil resultaten behalen en samen met elkaar de successen vieren.Verder heb je:


 • wo denk- en werkniveau;

 • leidinggevende ervaring;

 • feeling met het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten