Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teammanager CMD (zzp)

Posted Aug 8, 2022
Project ID: YIS 9119134
Location
Waalre , Noord-Brabant
Duration
7 maanden
(Aug 5, 2022 - Feb 28, 2023)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Aug 15, 2022 12:00 PM

Startdatum: z.s.m.

Urenomvang: 32 uur per week

Functieschaal: 11 medior

Sluitingsdatum: 15-8 om 10.00 uur

 

Wil jij een bijdrage leveren aan sterk ontwikkelende organisatie? Zie jij jezelf als teammanager vormgeven aan het organisatiebeleid dat hierbij past? Zoek je als ambitieuze professional een plek waar jouw inbreng van maatschappelijk belang is? Wil jij werken in een compacte gemeente met korte lijnen, open cultuur en grootse plannen? Wij hebben ruimte voor jouw talent en geven je graag de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen!

 

Teammanager CMD (28-36 uur per week, tijdelijk, voor minimaal 6 maanden) 

 

De gemeente Waalre is een moderne gemeente met een hoge mate van betrokkenheid. Bij elkaar, bij ons werk en bij onze inwoners. De lijnen zijn kort, zowel onderling als richting bestuur. We weten wat we aan elkaar hebben en zoeken gemakkelijk de samenwerking op. Met totaal 120 medewerkers werken we enthousiast, professioneel, collegiaal, zorgvuldig én flexibel.

De traditionele hiërarchische verhouding tussen overheid en inwoners ontwikkelen wij naar een steeds meer dynamische relatie waarin samenwerken voorop staat. Dit leidt tot innovatieve vormen van bestuur, dienstverlening, inwoner- en overheidsparticipatie. We zijn een zelfbewuste lokale en regionale partner en we werken samen op basis van vertrouwen, betrokkenheid, daadkracht, verantwoordelijkheid en openheid. Dat doen we met veel energie en daar zijn we trots op!

 

Wat ga je doen als teammanager? 

Als teammanager van het Centrum voor Maatschappelijke Dienstverlening ben je volledig verantwoordelijk voor het team, zowel op HR-gebied als op inhoudelijk gebied. Je bent het eerste aanspreekpunt voor het team en je geeft leiding op een coachende en faciliterende manier. Daarbij versta je de kunst van het luisteren, neem je mensen mee in je overwegingen, ben je duidelijk in het stellen van kaders en geef je medewerkers de professionele ruimte die zij nodig hebben. Je hebt oog voor processen en procedures en maakt deze efficiënter wanneer nodig. Daarnaast ken je de trends en ontwikkelingen in het vak, bijvoorbeeld op het gebied van de WMO en de Jeugdwet, en weet je deze te vertalen naar de Waalrese praktijk.

 

Daarnaast: 

•   Begrijp je de spanning tussen het zijn van ambtenaar en hulpverlener; 

•   Bouw je aan een open cultuur waarin mensen elkaar waarderen, kunnen groeien en feedback geven; 

•   Heb je constant aandacht voor de juiste verdeling tussen ambities, capaciteit en middelen;

•   Breng je vernieuwing, maar ook rust;

•   Zorg je voor een soepele samenwerking met andere partners (bijv. gemeenten of het Plusteam)

•   Rapporteer je aan de manager Samenleving als direct leidinggevende en opdrachtgever;

•   Heb je een adviesrol richting het managementteam over de organisatieontwikkeling in relatie tot jouw team;

•   Vertaal je trends en ontwikkelingen naar concrete werkprocessen. 

 

Het CMD bestaat uit ongeveer 20 medewerkers die integraal samenwerken. Van consulenten jeugd, WMO, inkomensondersteuning, schuldhulpverlening tot aan administratieve ondersteuning.

Het CMD werkt volgens het principe één gezin, één plan, één aanspreekpunt. Het CMD valt onder de afdeling Samenleving.

 

Wat bieden we jou?

We vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. We waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Je werkplek is deels thuis en deels in ons moderne gebouw met een bosrijke omgeving. We bieden jou een inspirerende werkomgeving en een veelzijdige en zelfstandige functie met impact. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken en jezelf volop ontwikkelen. 

 

Wat breng je mee?

Je hebt je sporen verdiend als leidinggevende en bent thuis in de onderwerpen van het sociaal domein. Je hebt een frisse en heldere kijk op dingen en brengt dat met energie en een lach.

Daarbij heb je de ambitie om met een duidelijke visie aan een team te bouwen. Je staat stevig met beide benen op de grond en je kunt op een constructieve en mensgerichte manier overtuigend en daadkrachtig zijn.

Similar projects

+ Search all projects