Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teammanager beheer & ontwikkeling buitenruimte (zzp)

Geplaatst 21 apr. 2023
Project ID: YIS 9132479
Plaats
Sassenheim, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 22 mei 2023
Einde: 23 nov. 2023
Tarief
92 - 109 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 18 mei 2023 12:00
  1. Start en einddatum: stap z.s.m., einddatum nog niet bepaald

  2. Optie tot verlenging: ja

  3. Functieschaal: 12

  4. Uren per week: 36,00

  5. Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst



Ben jij op zoek naar een baan in het fysieke domein, waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen in de functie van teammanager? Dan is deze opdracht precies wat jij zoekt!


We zijn op zoek naar een teammanager die ook sterk zit op de inhoud. Je krijgt een team van beheerders en toezichthouders onder je waar ook het een en ander aan veranderingen moet worden aangebracht. Hiervoor moet je stevig in je schoenen staan en sterk zijn op de inhoud.


Hier kom jij je bed voor uit

Haal jij voldoening uit het verbeteren van de kwaliteit van de buitenruimte, waarin mensen wonen, werken, recreëren en zich verplaatsen? Ontwikkel jij graag de kapitaalgoederen van drie gemeenten, zodat ze een bijdrage leveren aan de maatschappelijke doelen van die drie gemeenten? En ben je er goed in de talenten van je teamleden zichtbaar te maken en optimaal in te zetten voor de ontwikkelopgaven van het team? Als teammanager speel jij hierin een belangrijke rol. Je geeft leiding aan een team professionele collega’s, die gewend zijn zelfstandig projecten uit te voeren. Jij stemt de kwaliteit en kwantiteit van je team voortdurend af op de vraag vanuit onze besturen en de organisatie. Je hebt daarvoor veelvuldig contact met bestuurders en opdrachtgevers.


En je stimuleert de vakmatige ontwikkeling van je medewerkers. Inhoudelijk ben je hun sparringpartner. Met het oog op de komst van de omgevingswet en de wens steeds meer integraal en gebiedsgericht te gaan werken, ontwikkelt de werkorganisatie HLTsamen zich de komende jaren verder door. Samen met je domeinmanager en je collega-teammanagers binnen het fysieke domein geef je actief vorm aan deze doorontwikkeling en neem je jouw team daarin mee.


Dit bied jij ons

  • Natuurlijk draag je de fysieke leefomgeving een warm hart toe.

  • Je hebt oog en oor voor de verwachtingen van je medewerkers en voor die van je omgeving.

  • Je schrikt er daarbij niet voor terug om keuzes te maken en knopen door te hakken.

  • Daarbij communiceer je duidelijk over de mogelijkheden, zodat de verschillende verwachtingen afgestemd blijven. Dit doe je naar je eigen team, richting je collega-teammanagers en de besturen.

  • Je toont initiatief en je weet van aanpakken.

  • Je werkt graag in een politiek-bestuurlijke organisatie, inclusief de bijzondere dynamiek die het werken voor drie gemeentebesturen met zich meebrengt. De context waarin je komt werken is in ontwikkeling.

  • Je bent goed in staat om binnen die beweging jezelf en je team een plek te geven en deze door te vertalen naar het ontwikkelplan van jouw team. Daarbij signaleer en benut je, ook teamoverstijgende, kansen.

  • Maar bovenal ben je een fijne collega die elke dag met plezier aan het werk gaat

.

Daarnaast beschik je over:

 een wo- werk- en –denkniveau en een afgeronde opleiding en/of ruime werkervaring in het fysieke domein;

 ervaring met het ontwikkelend beheren van de openbare ruimte;

 bij voorkeur ruime ervaring in een leidinggevende functie in een politiek-bestuurlijke

omgeving.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten