Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Teamleider Wijkonderhoud (Stadsbeheer)

Geplaatst 20 okt. 2021
Project ID: YIS 9103005
Plaats
Groningen
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar, 2 maanden
Start: 19 okt. 2021
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 25-10 9:00

 

Voor de gemeente Groningen binnen de directie Stadsbeheer zijn wij op zoek naar een teamleider Wijkonderhoud. Het betreft een fulltimefunctie voor in ieder geval 1 jaar, inschaling is schaal 10. 

 

Team wijkonderhoud is verantwoordelijk voor het kortcyclische onderhoud in de wijk. Er zijn 6 wijkposten in de stad. Wijkonderhoud bestaat uit de onderdelen: begraven, groen en verkeer/spelen/reiniging Deze vacature is voor verkeer/spelen/reiniging verkeer = onderhoud verkeersborden, spelen = onderhoud speelplaatsen en verwachting is dat reiniging in de toekomst wordt verplaatst en fietsen wordt toegevoegd stadsbeheer. Ze zoeken iemand met een open en eerlijke persoonlijkheid, met een pragmatische instelling en een goed gevoel voor humor. Het is van toegevoegde waarde als iemand kennis en affiniteit heeft met verkeerskunde, zodat deze een goede gevoel heeft bij de context.

 

Krijg jij energie van het coachen en ontwikkelen van medewerkers en houd je ervan om de haarlemmerolie tussen operatie en management te zijn? Ben je resultaatgericht en wil jij graag een bijdrage leveren aan een schone, hele, veilige en toegankelijke stad? Dan is dit een vacature voor jou! 

 

Jij

·       zorgt voor de in- en directe operationele aansturing van zo’n 25-30 medewerkers bij team Verkeer, Spelen, Reiniging en in de toekomst Fietsen;

·       bent duidelijk in je communicatie, je doet wat je zegt en zegt wat je doet waarbij je ‘oog en gevoel’ hebt voor het sociaal werkgeverschap;

·       zorgt samen met je team voor de realisatie van afdelings- en teamresultaten;

·       denkt team overstijgend en kunt snel schakelen tussen de operatie en het management;

·       voert in het kader van de HRM-cyclus de gesprekken met de medewerkers op het gebied van functioneren en (individuele) ontwikkelingen;

·       signaleert verbetermogelijkheden en komt graag met initiatieven voor vernieuwing;

 

Plek in de organisatie

 

Je gaat werken voor de afdeling Wijkonderhoud van de directie Stadsbeheer, maar zal je werkzaamheden specifiek uitvoeren voor het team en in de toekomst Fietsen. De directie Stadsbeheer is verantwoordelijk voor alle beheer en onderhoud van de openbare ruimte binnen de gemeente Groningen. Bij Stadsbeheer werken ongeveer 600 medewerkers aan het dagelijks beheer. In grote lijnen verzorgt het team Verkeer, Spelen en Reiniging voor de gemeente het onderhoud en de vervanging van bebording, voert het verkeersmaatregelen uit, zorgt het voor het onderhoud van de speeltoestellen en terreinen en voeren zij commerciële opdrachten uit op het gebied Reinigen (vegen) en Hogedruk. Tevens speelt het team een rol in het beheer en onderhoud van de openbare ruimte en de openbare toiletten van de gemeente Groningen. 

 

Wij vragen

·       humor, flexibiliteit en gezond boerenverstand;

·       aantoonbaar HBO werk- en denkniveau met voorkeur voor vakgerichte kennis en opleidingen in het beheer en onderhoud van de openbare ruimte;

·       affiniteit met verkeerskunde

·       ervaring met het werken van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt;

·       zo’n 3 tot 5 jaar leidinggevende ervaring bij voorkeur in het beheer en onderhoud in de openbare ruimte;

·       bereidheid om een rol te vervullen in de bereikbaar- en beschikbaarheidsdiensten voor de markt, evenementen en de gladheidsbestrijding.

 

 Competenties

  • Besluitvaardig | Keuzes durven maken die je goed kunt beargumenteren en knopen kunnen doorhakken.
  • Leiderschap | Situationeel leiderschap toepassen, goed en tijdig kunnen schakelen.
  • Samenwerken | Kennis en ervaring met je medewerkers en collega teamleiders delen en laten zien dat je het gezamenlijke resultaat binnen Wijkonderhoud belangrijk vindt.
  • Resultaatgericht | Zorgen voor een efficiënte bedrijfsvoering binnen team Groen, die bijdraagt aan een positief bedrijfsresultaat van Wijkonderhoud en Stadsbeheer.
  • Netwerken | Ontwikkelen en zorg dragen voor het verstevigen van relaties binnen en buiten de afdeling Wijkonderhoud. Je netwerk gebruiken om informatie, steun en medewerking te krijgen.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten