Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teamleider staf covid-organisatie (zzp)

Posted Jun 30, 2022
Project ID: YIS 9117189
Location
Dordrecht , Zuid-Holland
Duration
8 maanden
(Jul 28, 2022 - Apr 1, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jul 21, 2022 12:00 PM

Aantal uren p/w: 32 - 36 uur

Duur: tot 31-3-2023

Richttarief: €105,-

 

 

Context van de opdracht

De GGD ZHZ beschermt, bewaakt en bevordert de gezondheid van de inwoners van tien gemeenten in de regio Zuid-Holland Zuid (450.000 inwoners). De GGD vormt samen met Veilig Thuis ZHZ, de Serviceorganisatie Jeugd en Leerplicht & Voortijdig Schoolverlaten (LVS) de Dienst Gezondheid & Jeugd.

 

De aanpak van de Corona-crisis is in ZHZ gecoördineerd vanuit een gezamenlijke crisisorganisatie van Veiligheidsregio en GGD. De uitvoering van het medische deel van de aanpak wordt gedaan door een tijdelijke uitvoeringsorganisatie, opgezet door de GGD. Deze Covid-uitvoeringsorganisatie bestaat uit de teams Vaccineren, BCO, Testen en Staf.

 

Positie in de organisatie

De teamleider staf legt verantwoording af aan de opgavemanager infectieziektebestrijding en covid-19 en is ambtelijk opdrachtgever voor team staf binnen de Covid-uitvoeringsorganisatie.

 

Werkzaamheden

·      Geeft sturing aan de coördinatoren en medewerkers binnen het team staf.

·      Werkt nauw samen met de clustermanager bedrijfsvoering van de DG&J ten behoeve van een goede samenwerking tussen staffuncties, waarbij de staf DG&J kaderstellend kan zijn voor hoe de staf van de Covid-uitvoeringsorganisatie werkt.

·      Is binnen de Covid-uitvoeringsorganisatie eindverantwoordelijk voor ondersteunende processen op het gebied van personeel, informatiebeveiliging, communicatie, inkoop, facilitair, financiën, automatisering en huisvesting.

·      Treedt indien nodig op als vervangend opgavemanager, staat in die hoedanigheid dicht tegen de opgavemanager aan en stemt strategische ontikkelingen binnen de covid-organisatie en de DG&J met de opgavemanager af.

·      Is verantwoordelijk voor het uitvoeringsbeleid op verschillende thema's binnen de staf zoals huisvesting, kwaliteit en HR.

·      Is met het team continue gericht op het doorvoeren van procesverbeteringen en veranderingen t.b.v. efficiënt werken en een toekomstbestendige organisatie.

·      Beheert de organisatiebrede projectenlijst

·      Bewaakt de kwaliteit en de voorgang van de door het team te leveren producten en diensten en begeleidt en coacht teamleden op het behalen van deze resultaten en persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Functie-eisen

·      WO werk- en denkniveau

·      Leidinggevende ervaring

·      Ervaring in de publieke sector.

 

De voorkeur gaat  uit naar iemand met specifieke werkervaring bij de GGD.

 

 

Competenties

·      Besluitvaardigheid

·      Overzicht en rust bewaren

·      Sterk in uitvoering

·      Gericht op samenwerking

·      Stressbestendig

·      Mondelinge communicatie

  • Coachend leidinggeven

 

Similar projects

+ Search all projects