Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teamleider stadsbeheer (zzp)

Posted Jun 1, 2022
Project ID: YIS 9114946
Location
Groningen
Duration
1 jaar, 7 maanden
(Jun 13, 2022 - Dec 31, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jun 6, 2022 2:00 PM

Verwachte duur van deze opdracht: tot 31-12-2022. 

Uren per week: 36 uur 

Inschaling: op basis van de genoten opleiding en ervaring, in schaal 9 CAR UWO.

 

 

Op zoek naar een leidinggevende functie in de afvalinzameling? dan heb je die gevonden!

 

Gemeente Groningen zoekt tijdelijke versterking van een geschikte teamleider die het team Transport gaat aansturen. 

Een groep van ongeveer 30 medewerkers, verantwoordelijk voor het legen van de ondergrondse containers, de inzameling van (groen-)afval en het transport van ingezamelde grondstoffen naar de verwerkingsbedrijven. 

Zij maken in hun werk gebruik van specialistisch materieel, zoals brandstof tankwagens. 

 

Als teamleider begeleid je jouw mensen in de uitvoering van hun werk, houdt de planning en de kwaliteit van de werkzaamheden in de gaten. 

Je voert HR gesprekken op het gebied van functioneren, opleiding en ontwikkeling. 

Als deskundige denk je inhoudelijk mee over vraagstukken rondom afvalinzameling en ben je betrokken bij innovatieve projecten. 

Je levert jouw bijdrage aan de gemeentelijke opgaven rondom afvalinzameling. 

Je voert overleggen, rapporteert over de voortgang en de behaalde resultaten.

 

Daarnaast ga je actief aan de slag met de opgestelde veranderagenda. Er is onderzoek gedaan naar de tevredenheid van de medewerkers. Daaruit kwamen verbeterpunten naar voren, bijvoorbeeld als het gaat om communicatie en aansturing. 

Deze punten zijn op de agenda gezet om samen aan te pakken. Er staan ook veranderingen op, die noodzakelijk zijn voor de doorontwikkeling van de afdeling. Zoals verbetering van de planning en de werkinstructies voor de chauffeurs. En een ingrijpende aanpassing in het onregelmatig werken. 

 

Veranderen vraagt iets van iedereen die daarbij betrokken is. Sommige veranderingen zijn heel welkom en gemakkelijk doorgevoerd. Andere hebben persoonlijke impact en kosten meer tijd en inspanning. Aan jou als teamleider de taak om je medewerkers goed te informeren, te motiveren en eventuele weerstand om te buigen. 

 

Gemeente Groningen is met meer dan 230.000 inwoners de grootste in Noord-Nederland. De verwachting is dat de stad nog verder zal groeien tot 275.000 inwoners in 2030. Groningen wil een stad zijn waar iedereen met plezier woont, werkt en leeft. Een stad waar niemand buiten de boot valt. Om dit te bereiken werken er ruim 3000 medewerkers bij de gemeente Groningen. 

 

Het contact tussen gemeente en inwoners vindt tegenwoordig steeds meer in de wijken plaats. Want we werken steeds meer samen mét burgers, in plaats van vóór burgers. Of het nu gaat om zorg voor elkaar, verkeer, gezondheid, ondernemen, onderwijs of een schone stad: samenwerking met bewoners en organisaties is hét uitgangspunt van de gemeente. Hierbij staan we voor sociale, duurzame economische groei, want duurzaamheid is het andere uitgangspunt bij alles wat we doen.

 

 

Jij neemt mee: 

 

  • HBO werk- en denkniveau met ruime kennis van afvalinzameling;
  • natuurlijke leiderschapskwaliteiten en ervaring in leidinggeven;
  • een verandermanager, die anderen in beweging kan brengen.

 

Wat we zoeken in deze teamleider is een sterke persoonlijkheid met een natuurlijke manier van leidinggeven. Iemand die goed bekend is in de wereld van de afvalinzameling en mede daardoor draagvlak weet te creëren. Vanuit jouw mensenkennis, schat je anderen goed in. Je past jouw stijl en argumentatie makkelijk aan op een diversiteit aan mensen. Je bent duidelijk over je verwachtingen en weet te overtuigen van het belang van de verandering. Je krijgt de ander in beweging.

 

Similar projects

+ Search all projects