BIZOB

Freelance teamleider ontwikkeling & plaatsing (zzp)

Geplaatst 7 dec. 2023
Project ID: YIS 9145589
Plaats
Bladel
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 8 jan. 2024
Einde: 8 jul. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 15 dec. 2023 13:00

Start: 08-01-2024

Duur: nog onbekend

Uren: 32-36 uur

Tarief: passend bij schaal 11



KempenPlus is het participatiebedrijf voor de inwoners van de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Reusel-De Mierden en Oirschot. Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de Participatiewet en de Wet sociale werkvoorziening in de aangesloten gemeenten. Met ca. 700 medewerkers zijn we een van de grootste werkgevers in de Kempen. We zijn gevestigd in Bladel.

 

Wat ga je doen?

Als teamleider ontwikkeling en plaatsing ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en geef je sturing aan de teams van werk- en participatiecoaches en accountmanagers van de afdeling Werk en Ontwikkeling met circa 22 medewerkers. Naast de personele kant van je werk, bewaak je de kwaliteit en de voortgang van resultaatafspraken. Bij het uitblijven van de resultaten ben jij degene die de betreffende spelers in het speelveld meeneemt om tijdig bij te sturen.

Met jouw natuurlijke flair zorg jij voor grote stappen vooruit op het thema ontwikkelen.

 Verder:

-        ben je verantwoordelijk voor gespreksvoering in het kader van verzuim en functioneren

-        stimuleer en bevorder je de samenwerking tussen de diverse teams van de afdeling WO&I en de afdeling Bedrijven op het thema ontwikkelen.

-        maak je deel uit van de staf van de afdeling WO&I

 

Wat zoeken wij?

Naast een prettige persoonlijkheid met een commerciële inslag ben je communicatief sterk. Ook ben je in staat om jouw sparringpartners en medewerkers te beïnvloeden door de juiste adviesstrategie in te zetten. Naast focus op resultaat heb je aandacht voor de mens en vind je hier een prima balans in.

Uiteraard beschik je over de kerncompetenties van KempenPlus en vertoon je hierin voorbeeldgedrag (betrokken, verantwoordelijk, respect, doelgericht en trots).

Dit alles vertaalt zich in het KempenPlus DNA wat je van nature uitdraagt. Heb je naast dit alles ook nog kennis van het sociaal domein, dan maken we graag kennis met jou!

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten