Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teamleider HRM/programmamanager organisatieontwikkeling (zzp)

Geplaatst 26 jan. 2024
Project ID: YIS 9148808
Plaats
Weert, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 mrt. 2024
Einde: 31 jul. 2024
Tarief
80 - 90 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 31 jan. 2024 12:00

Startdatum: 1-3-2024

Einddatum: 31-7-2024 (verlenging mogelijk)

Uren p week: 36

Functieschaal: 13

Tarief: indicatie €90 (afhankelijk ervaring)

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst



Als teamleider HRM bij de gemeente Weert ben je niet alleen verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van HRM-beleid, maar ook voor het creëren van een omgeving waarin onze medewerkers zich gewaardeerd en gehoord voelen. In Weert weten we namelijk dat gelukkige en betrokken medewerkers het verschil maken. Daarom streven we naar aantrekkelijk werkgeverschap in alles wat we doen.


Bij de gemeente Weert zijn we gedreven door passie en betrokkenheid. We willen van betekenis zijn, zowel op de mens als op de inhoud. Jouw leiderschap, visie en inspiratie brengt en houdt ons als team bij elkaar in deze dynamische tijden. Daarnaast zorg jij als strategisch partner van het DT dat we in staat zijn om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Werken als teamleider HRM

betekent dat je van vele markten thuis bent en dat ook leuk vindt. Je krijgt energie van de vele terreinen waarbinnen de werkzaamheden en de medewerkers van HR zich bewegen. Je positioneert het team als volwaardig gesprekspartner voor directie, leidinggevenden, bestuur en medewerkers. Samen met het team werk je aan de HRM-vraagstukken van de toekomst en breng je de basis verder op orde. Je bent goed thuis in de HR-inhoud en bent vanuit hier een stevig gesprekspartner. Je hebt affiniteit met automatisering en helpt ons hierbij in de dagelijkse processen.

Binnen het team HRM zorg je voor een goede verbinding tussen advisering, beleid en administratie.

Daarnaast heb je een belangrijke rol als Programmamanager Organisatieontwikkeling: Je bent de veranderkundige regievoerder van de beoogde organisatie ontwikkelingsprocessen en adviseert hierbij de directie proactief, verbindt deze aan de praktijk van alledag en zorgt er mede voor dat deze werelden ook verbonden blijven. Dit vraagt focus van iedereen; van de directie, het centrale managementteam, de teamleiders en met de bestuurlijke en ambtelijke bereidheid om zowel feedback te willen geven als te ontvangen. Hierin pak jij je rol en weet je vanuit visie te handelen.


Jouw achtergrond    

  • Jij hebt een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur in de richting van HRM / Bedrijfskunde

  • Je beheerst alle relevante aspecten binnen de HR vakdiscipline

  • Je hebt ruime ervaring met organisatieontwikkeling

  • Je hebt ruime ervaring (min 3 jaar) als leidinggevende van een inhoudelijk vergelijkbaar team.

  • Je bent besluitvaardig en tegelijkertijd sensitief voor de verschillende belangen binnen de organisatie

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten