Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teamleider HRM (zzp)

Geplaatst 30 nov. 2022
Project ID: YIS 9124597
Plaats
Weert, Limburg
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 9 jan. 2023
Einde: 7 jul. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 12 dec. 2022 17:00

Startdatum: 9/1/2023

Duur opdracht: tot en met 7/7/23

Uren p week: 32

Functieschaal: 12

Tarief: indicatie 90-105

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst



TEAMLEIDER HRM 

Maak kennis met het team HRM!

Wij zijn het team HRM. Wij zijn een betrokken en gedreven team. Wij zetten onze unieke eigenschappen en specialiteiten in om samen het verschil te maken voor onze organisatie, onze huidige medewerkers en onze toekomstige collega’s! Wij maken onderdeel uit van de afdeling Concernstaf (Communicatie, Secretariaat, Kabinet en HRM).

 

De komende periode hebben wij als organisatie, en daarmee als HRM, grote uitdagingen. We willen een aantrekkelijke werkgever zijn en blijven. We gaan, op een programmatische wijze, aan de slag met arbeidsmarktcommunicatie en het aantrekken van nieuwe collega’s en het binden en boeien van onze huidige collega’s. Parallel hier aan bouwen we verder aan de doorontwikkeling van de HR dienstverleningen door het professionaliseren en optimaliseren van de HR processen. Ook onze nieuwe organisatievisie zal verder worden geïmplementeerd. Als teamleider speel je hier een belangrijke rol in.

 

Het team zoekt een stevige leider die koers bepaalt en tegelijkertijd coachend en verbindend is richting alle collega’s binnen ons HR- team.

 

Werken als teamleider HRM

Betekent dat je:

*Positie creëert en pakt voor HRM binnen onze organisatie

*Verbinding creëert tussen HRM en het management van de organisatie 

*Leiding geeft aan het HR team

*De workload coördineert, inhoudelijk sparringpartner bent voor de HRM-adviseurs

*Meedenkt over administratieve processen en waar nodig besluiten neemt die het werk van de collega’s op de HR-administratie vooruit helpen.

*Waar nodig zelf een rol pakt bij projecten en/of casuïstiek

*Zorgt voor verbinding tussen beleid, advies en administratie

 

Daarnaast:

*Een visie en een concreet doorontwikkelplan opstelt voor de toekomstige positionering van team HRM

                                                                                               

Jouw kwaliteiten

Dat zijn er vele en zeker is jouw directe en transparante manier van communiceren. Jij spreekt mensen zowel binnen als buiten het team aan op hun taken en rollen: “hard op de inhoud en zacht op de relatie”. Jij bent daadkrachtig en neemt besluiten die je vervolgens consequent uitvoert. 

Integrale samenwerking zoek je graag op omdat je in de meerwaarde hiervan gelooft.

Je stijl van leidinggeven is coachend; je hebt aandacht voor dingen die goed gaan en zult daarover je waardering laten blijken. Zo stimuleer je het team op een positieve manier. Dit zal net zo transparant gebeuren als je feedback op zaken die beter kunnen. Je hebt visie op de ontwikkeling van de organisatie, creëert draagvlak en neemt de regie bij implementatie ervan. Je spreekt het team alsook het management stimulerend aan op taak, rol en verantwoordelijkheid.

 

 

Jouw achtergrond    

·        Jij hebt een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur in de richting van HRM / Bedrijfskunde of jij overtuigt ons ervan dat je met jouw opleiding geschikt bent voor deze functie

·        Je beheerst alle relevante aspecten binnen de HR vakdiscipline

·        Je hebt ruime ervaring (min 3 jaar) als leidinggevende van een inhoudelijk vergelijkbaar team.

·        Je bent besluitvaardig en tegelijkertijd sensitief voor de verschillende belangen binnen de organisatie

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten