Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teamleider beleid sociaal domein (zzp)

Geplaatst 24 aug. 2023
Project ID: YIS 9138435
Plaats
Wormer
Uren
36 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 1 sep. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
82 - 103.75 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 25 aug. 2023 17:00

Startdatum: 01-09-2023

Einddatum: 31-12-2023

Duur: 4 maanden

Uren per week: 36

Functieschaal: 12



Het beleidsteam in het Sociaal Domein heeft behoefte aan een verbindende teamleider. Je zal samen met het team verder bouwen aan een sterke en hechte werkrelatie. De wil is sterk aanwezig in het team, maar door de drukte en de waan van de dag is dat soms lastig. En daar kom jij in het plaatje! We willen graag dat je rust en verbinding brengt in het team. Daarnaast is er ook behoefte aan een scherpe helicopterview over al het mooie werk dat er ligt. Goede processen en een goede workload verdeling zijn zaken waar je dit team blij mee kan maken.

In ’t kort:


• Je mag op jouw manier zorgen voor meer verbinding tussen de teamleden en tussen de beleidsterreinen in het Sociaal Domein;

• Je neemt het voortouw om samen met het team te komen tot een evenredige werkverdeling, goede planningen en duidelijke processen;

• Met het team ga jij zorgen dat de kwaliteit van onze producten verhoogd wordt. Denk aan beleidsstukken, de integrale verordening, raadstoezeggingen en moties.

• Ontwikkeling van team en individu staat hoog bij ons in het vaandel. Dat betekent dat je aan de slag mag met de ook de ‘zachte’ kant van onze medewerkers!

• Je neemt de leiding in het teamoverleg, je zorgt voor een goede voorbereiding van de overleggen met de wethouders. Je bent aanspreekpunt voor het bestuur!

• Je bent verantwoordelijk voor: budgetten, personeelsaangelegenheden en de kwaliteit van de afdeling. We nemen jou dus heel serieus!

• En tot slot mag je operationeel meewerken. Jij zal bijvoorbeeld de team overkoepelende beleidstaken oppakken! Je mag bijvoorbeeld van ons de leiding nemen in het schrijven van het integraal beleid.


We zitten in een nieuwe fase en er waait een frisse wind door de afdeling Beleid in het Sociaal Domein. Die frisse wind ben jij! Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe teamleider Beleid een verbinder is; iemand die je van nature graag volgt en een sterke sparringpartner is voor onze 9 beleidsmedewerkers. We vinden het fijn als je ons komt verrijken met jouw kennis van beleid en met jouw leiderschapskwaliteiten. Daarnaast hopen we dat je veel energie krijgt van het bouwen. Je krijgt namelijk van ons de vrijheid om aan de verbinding en de inhoud te werken samen met jouw team!



In ’t kort:


• Je bent iemand met duidelijke opvattingen over beleid en je kent het samenspel van een bestuurlijke politieke omgeving als geen ander;

• Mensen volgen jou van nature en je weet hen aan je te binden. Als sparringpartner kloppen mensen gemakkelijk bij jou aan;

• Luisteren vind jij belangrijk, net als de dialoog. Met de monoloog heb je weinig. Want je bent positief en nieuwsgierig;

• Je hebt relevante werkervaring als beleidsmedewerker, teamleider of een ander relevante job in de non-profit sector;

• Affiniteit met het sociaal domein is mooi meegenomen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten