Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teamleider afvalinzameling (zz)

Geplaatst 14 feb. 2024
Project ID: YIS 9150257
Plaats
Groningen, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 19 feb. 2024
Einde: 18 jun. 2024
Tarief
60 - 79 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 23 feb. 2024 13:00

Start: zo snel mogelijk

Duur opdracht: in eerste instantie einddatum 18-06-2024

Aantal uren: 36 uur per week

Schaal 9, CAO Gemeenten

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Groningen heeft heldere ambities, waaronder afvalvrij 2030. Alle afval wordt dan hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten. En de inzameling vindt uiteraard op een klantgerichte en efficiënte wijze plaats. Ben jij de inspirerende teamleider die gaat voor Groningen Afvalvrij 2030? Stuur jij je team aan op een verbindende, efficiënte en positieve wijze? Vind je afspraken nakomen vanzelfsprekend en zorg je ervoor dat resultaten voortvarend worden gehaald. Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als teamleider afvalinzameling geef je integraal leiding aan een groep van ongeveer 30 collega’s. Zij zijn elke dag bezig met het logistiek van afvalinzameling in Groningen en in de regio. Je zorgt ervoor dat je voldoende mensen hebt die goed gekwalificeerd en gemotiveerd zijn en blijven, dat ze logische routes rijden, goed werkende wagens hebben en klantgericht zijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de sturing van de veranderagenda van het team en heb je een belangrijke rol bij de doorontwikkeling van de afdeling en directie. Je vervangt je collega teamleiders en je bent bereid om mee te draaien in wachtdiensten, winterdienst en marktdiensten.

Waar kom je te werken?

Samen met zo’n 130 collega’s en nog 3 teamleiders ben je onderdeel van de afdeling Afval en Circulariteit, directie Stadsbeheer. De afdeling is verantwoordelijk voor alles op het gebied van grondstofmanagement. Inzameling, opstellen en implementeren van beleid, contractmanagement en het bevorderen van circulaire innovaties met onze grondstoffen zijn onze kerntaken. De directie Stadsbeheer is verder verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en onderhoud van de Groene, Leefbare en Circulaire buitenruimte. De precieze organisatiestructuur leggen we je graag uit als we elkaar spreken.


Wanneer past deze functie bij jou?

  • Je communiceert helder, zorgt voor duidelijke afspraken die goed worden vastgelegd en nagekomen en je bent daadkrachtig.

  • Je weet je collega’s goed mee te nemen en bent verbindend. Uit ervaring weet je hoe belangrijk het is om je leiderschapsstijl aan te passen aan de individuele medewerker en stimuleert hen in hun professionele ontwikkeling.

  • Je bent een echte verandermanager.

  • Je hebt het in je om mensen en processen in beweging te zetten en coacht medewerkers zodat zij zich zelf verantwoordelijk voelen voor het oplossen van problemen.

  • Je hebt vakgerichte kennis en opleidingen. Daarnaast heb je affiniteit met het werkveld.

  • Je ontwikkelt en onderhoud de contacten met relaties, zowel in- als extern.

  • Snel kunnen schakelen tussen operatie en het management kun je als geen ander.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten